ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Έκλαιγε και ζήτησε συγγνώμη από τη μητέρα του» - Η αποκάλυψη του πατέρα του

Στέφανος Τσιτσιπάς
EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο πατέρας και προπονητής του Έλληνα τενίστα, Απόστολος αναφέρθηκε στην αντίδραση του γιου του, μετά το επεισόδιο που είχε στη Ρώμη.

Τα «μπινελίκια» του Στέφανου Τσιτσιπάς προς τη μητέρα του έγιναν viral, με τον ίδιο να δηλώνει αργότερα ότι μετάνιωσε για την αντίδραση του.

Για το περιστατικό μίλησε στο SDNA ο πατέρας και προπονητής του Στέφανου, Απόστολος Τσιτσιπάς, ο οποίος αποκάλυψε τι έκανε ο 24χρονος πρωταθλητής όταν έφτασε στο ξενοδοχείο. Όπως είπε: «Πήγε μετά από μία ώρα στο ξενοδοχείο ο Στέφανος και σχεδόν έκλαιγε, ζητώντας συγγνώμη. Και μου λέει η Τζούλια "τι έπαθε αυτός;". Δεν κατάλαβε καν τι έγινε! Εκείνος ήταν πολύ στεναχωρημένος που συμπεριφέρθηκε έτσι στη μητέρα του. Είπα στην Τζούλια "άφησέ τον, είναι ώρα". Τέλος! Αν έχει μια αδυναμία σε αυτή τη ζωή ο Στέφανος, είναι η μάνα του. Την αγαπάει τόσο πολύ, ό,τι και αν κάνει θα το δεχτεί. Της λέω ότι πρέπει το σταματήσεις αυτό, πρέπει να του πεις ότι είναι πλέον δυνατός, ότι είναι εντάξει μόνος του».

Σε ερώτηση για το αν συζήτησε με τη σύζυγό του για το περιστατικό, είπε: «Φυσικά... Το κατάλαβε, αλλά δεν μπορεί να πιστέψει οτι τον επηρέασε πάρα πολύ. Και όμως, ο ίδιος ο Στέφανος τής είπε "με επηρέασες, με συγχωρείς που ήταν αυτή η αντίδρασή μου, αλλά δεν μπορούσα να βρω άλλη λύση εκείνη τη στιγμή". Πρέπει να καταλάβει η Τζούλια ότι οφείλει να τον αφήσει να οδηγήσει αυτός την κούρσα. Είναι πια έτοιμος και αυτό της είπα».

Σχετικές ειδήσεις