ΣΠΟΡ

40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος: Το συγκινητικό μήνυμα της Ελληνίδας νικήτριας - «Τελικά αυτό μένει...»

40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος: Το συγκινητικό μήνυμα της Ελληνίδας νικήτριας - «Τελικά αυτό μένει...»
Eurokinissi

H Γκλόρια Πριβιλέτζιο ήταν η Πανελληνιονίκης στον 40ό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και έστειλε το δικό της ισχυρό μήνυμα για τη μεγάλη της επιτυχία.

Ο 40ός Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, με τη διοργάνωση να είναι εξαιρετική και τις επιδόσεις εξαιρετικές.

Φυσικά, κυριάρχησαν και τα έντονα συναισθήματα τα οποία καταγράφηκαν τόσο από τον τηλεοπτικό, όσο και από τον φωτογραφικό φακό.

Η Γκλόρια Πριβιλέτζιο ήταν η πρώτη Ελληνίδα που τερμάτισε στο Καλλιμάρμαρο και τρίτη συνολικά στον αγώνα των γυναικών.

Στον τερματισμό της έζησε μια άκρως συγκινητική στιγμή, μιας και την περίμενε εκεί ο σύζυγός της με την κόρη τους, για την οποία είχε αποσυρθεί για ένα διάστημα, χάνοντας και την περσινή ιστορική διαδρομή.

Την Δευτέρα (13/11), 24 ώρες μετά τη μεγάλη της επιτυχία, η Γκλόρια Πριβιλέτζιο έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω των social media.

«Τελικά αυτό που μένει μετά από κάθε αγώνα είναι τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Τα ρεκόρ ξεχνιούνται, αλλά οι στιγμές αυτές μένουν...

Ήταν ένας απαιτητικός αγώνας, με έναν όχι και τόσο ιδανικό καιρό για ρεκόρ!! Όμως χαίρομαι γιατί ένιωσα ότι πάλι μπορώ σε μια όχι τόσο καλή μου μέρα να είμαι δυνατή παρόλα αυτά!! Τα καλύτερα έρχονται.

Μια επιτυχία πάντα έρχεται με την βοήθεια μιας ομάδας. Εγω είμαι ευλογημένη που χω ανθρώπους που με στηρίζουν και πιστεύουν σε εμένα!!», ανέφερε μεταξύ άλλων η Γκλόρια Πριβιλέτζιο.