ΣΠΟΡ

ATP Finals: O Τζόκοβιτς έκανε το χρέος του, αλλά περιμένει «δώρο» από τον Σίνερ (vids)

ATP Finals: O Τζόκοβιτς έκανε το χρέος του, αλλά περιμένει «δώρο» από τον Σίνερ (vids)
AΠΕ - ΜΠΕ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε 2-1 σετ του Χούμπερτ Χούρκατς, αντικαταστάτη του τραυματία Στέφανου Τσιτσιπά, αλλά θέλει νίκη του Γιανίκ Σίνερ επί του Χόλγκερ Ρούνε για να προκριθεί στα ημιτελικά του ATP Finals.

Ο Χούμπερτ Χούρκατς, που αντικατέστησε τον τραυματία Στέφανο Τσιτσιπά στο ATP Finals, δυσκόλεψε αρκετά τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων.

Δεν αποκλείεται μάλιστα το σετ που του πήρε ο Πολωνός να κοστίσει στον Σέρβο σταρ του αθλήματος την πρόκριση στα ημιτελικά του Τορίνο.

Ο «Νόλε» επικράτησε μεν του Πολωνού με 7-6 (1), 4-6, 6-1, στον τρίτο και τελευταίο αγώνα του για τον Πράσινο Ομιλο, αλλά θα πρέπει να περιμένει το βραδινό ματς, ανάμεσα στον Γιανίκ Σίνερ και τον Χόλγκερ Ρούνε, για να μάθει αν θα περάσει στα ημιτελικά της τελευταίας διοργάνωσης για τη φετινή χρονιά.

Ο Ιταλός, που την Τρίτη (14/11) είχε νικήσει τον Τζόκοβιτς, εξασφάλισε οριστικά θέση στην τετράδα και ο Δανός θα τον ακολουθήσει σε περίπτωση νίκης, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Σέρβο κάτοχο του τίτλου.

Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή το βράδυ ο Σίνερ πετύχει το «3 στα 3», ο Τζόκοβιτς προκρίνεται ως δεύτερος του ομίλου.