ΣΠΟΡ

Πανηγύρισε παγκόσμιο τίτλο με την αλβανική και την ελληνική σημαία! (pics)

Πανηγύρισε παγκόσμιο τίτλο με την αλβανική και την ελληνική σημαία! (pics)

Σε μια κίνηση που επικροτήθηκε από τους περισσότερους, προκαλώντας ωστόσο και αντιδράσεις, προέβη ο Φλωριάν Μάρκου.

Ο kickboxer, πέντε χρόνια μετά τη δικαστική του περιπέτεια που τον οδήγησε στη φυλακή, πανηγύρισε την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου απέναντι στον Hassan Muhareb, κρατώντας τόσο την αλβανική όσο και την ελληνική σημαία!

Γεννημένος στην Αλβανία, αλλά μεγαλωμένος στην Ελλάδα, θέλησε με αυτήν την κίνηση να δείξει το σεβασμό που τρέφει για τη χώρα μας, αλλά και να τονίσει ότι δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των ανθρώπων.

«Μπορεί να είμαι Αλβανός και να έχω γεννηθεί στην Αλβανία, αλλά την Ελλάδα την αγαπάω σαν δεύτερη χώρα μου. Εδώ έχω μεγαλώσει, εδώ μένει η οικογένεια μου, οι φίλοι μου όλοι είναι εδώ. Όμως το αίμα μου, δεν αλλάζει, είναι αλβανικό αλλά και την Ελλάδα δεν την ρίχνω με τίποτα» δήλωσε ο «TNT» όταν κατέβηκε από το ρινγκ γνωρίζοντας την αποθέωση από τους θεατές στο Ιβανώφειο.

markou3

«Πήγα με τους φίλους μου σε ένα νυχτερινό μαγαζί. Δεν συνήθιζα να ξενυχτάω. Εγώ και η παρέα μου δεν είχαμε χρήματα πάνω μας να πληρώσουμε τα ποτά και τους είπαμε πως θα τους τα φέρουμε αύριο. Οι υπάλληλοι άρχιζαν να μας βρίζουν. Γύρισα πίσω με ένα όπλο που μου έδωσε ένας φίλος. Επέστρεψα, είπα στον άνθρωπο που ήταν στην είσοδο να πέσει κάτω και του έριξα στα πόδια. Στη συνέχεια μπήκα μέσα στο μαγαζί έριξα (οκτώ σφαίρες) στο εσωτερικό του, χωρίς πρόθεση να πετύχω κάποιον», είχε δηλώσει μετανιωμένος για το περιστατικό που τον έστειλε στη φυλακή.

Οι φωτογραφίες είναι από το ufight.gr