ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γνώρισε τους αθλητές που θα αγωνιστούν στο Red Bull Art of Motion 2022

Γνώρισε τους αθλητές που θα αγωνιστούν στο Red Bull Art of Motion 2022

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Ο μακροβιότερος freerunning διαγωνισμός, το Red Bull Art of Motion, επιστρέφει στις 9-12 Ιουνίου με ένα ολοκαίνουριο playground και ένα νέο format, το οποίο πρόκειται να επαναπροσδιόρισει τους μελλοντικούς διαγωνισμούς freerunning.

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο format του 3ήμερου αυτού διαγωνισμού θα αποκαλυφθούν πολύ σύντομα, αλλά αυτό που μπορούμε να σου πούμε αυτή τη στιγμή είναι ότι ολόκληρο το ελληνικό νησί της Αστυπάλαιας θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό και 16 από τους καλύτερους αθλητές του κόσμου θα συναντηθούν εκεί για να διεκδικήσουν τον πολυπόθητο τίτλο στο freerunning.

Στους 16 τυχερούς freerunners περιλαμβάνονται οι τρεις κορυφαίοι άντρες αθλητές από το Red Bull Art of Motion 2021, καθώς και η περσινή πρωταθλήτρια, οκτώ προσκεκλημένοι αθλητές, ο Έλληνας πρωταθλητής και δύο θέσεις για τους νικητές του online προκριματικού, ο οποίος θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Μαΐου – μία θέση για άνδρα και μία για γυναίκα. Ας γνωρίσουμε παρακάτω τους 13 αθλητές που έχουν ήδη λάβει πρόσκληση:

Πιστεύεις ότι έχεις ότι χρειάζεται για να κερδίσεις τον online προκριματικό και μια θέση στον τελικό του Red Bull Art of Motion 2022; Μάθε πως θα πάρεις μέρος εδώ.

Κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή Red Bull TV και παρακολούθησε, σε όλες τις συσκευές σου, όλη τη freerunning δράση!

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν

  1. Krystian Kowalewski – Πολωνία
  2. Ed Scott – Ηνωμένο Βασίλειο
  3. Evengy 'Archie' Aroyan – Ρωσία
  4. Noa Diorgina – Ολλανδία
  5. Dominic Di Tommaso – Αυστραλία
  6. Travis Verkiak – Ηνωμένο Βασίλειο
  7. Bob Reese – ΗΠΑ
  8. Mohammed 'Didi' Alaoui – Μαρόκο
  9. Ryuya Kuwasaki – Ιαπωνία
  10. Lilou Ruel – Γαλλία
  11. Elis Torhall – Σουηδία
  12. Stefan Dollinger – Αυστρία
  13. Δημήτρης 'DK' Κυρσανίδης – Ελλάδα

Το Red Bull Art of Motion 2022 θα πραγματοποιηθεί στην Αστυπάλαια, στην Ελλάδα, από τις 9 έως τις 12 Ιουνίου. Μείνε συντονισμένος στο event page για να βλέπεις όλα τα νέα και τις πληροφορίες σχετικά με το format και τον online προκριματικό.