ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανικές «σειρήνες» για Μπλάνκο

Γερμανικές «σειρήνες» για Μπλάνκο
Η Νυρεμβέργη παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Μπλάνκο και προσφέρει 550.000 ευρώ.....

Η Νυρεμβέργη παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Μπλάνκο και προσφέρει 550.000 ευρώ ετησίως, ενώ δείχνει διατεθειμένη να κάνει μία (μικρή) πρόταση και στην «Ένωση» για να τον αποκτήσει από τον Ιανουάριο, χωρίς να περιμένει να τον κάνει δικό της σαν ελεύθερο το καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα, η διαφορά ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ποδοσφαιριστή έχει μειωθεί. Η τελευταία προσφορά, που θα πάρει έγγραφη μορφή τις επόμενες ημέρες, ήταν 550.000 ευρώ το χρόνο, ενώ οι απαιτήσεις του «Ζορό» μειώθηκαν στις 700.000 ευρώ. Πιθανότατα μετά τον αγώνα κόντρα στη Ζενίτ την ερχόμενη Πέμπτη θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, μιας και από την 1η Ιανουαρίου ο Μπλάνκο έχει την ευχέρεια να προσυμφωνήσει εν όψει καλοκαιριού με την ομάδα της αρεσκείας του.

Μέσα ο Σάχα, έξω ο Τζεμπούρ

Δεν αναμένεται να ρισκάρει τη συμμετοχή του Ράφικ Τζεμπούρ στον αγώνα με τη Ζενίτ ο Μανόλο Χιμένεθ. Το ρίσκο της υποτροπής του τραυματισμού του στην ωμοπλάτη ελλοχεύει και ο Ισπανός τεχνικός-δεδομένης της καλής κατάστασης του Ίσμαελ Μπλάνκο-θα προτιμήσει να αφήσει εκτός του Αλγερινό άσο, πιθανότατα και από το ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο». Αντίθετα, ο Σεμπαστιάν Σάχα ξεπέρασε το πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό και αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια.

Σήμερα θα φανούν οι προθέσεις του Μανόλο Χιμένεθ για την ενδεκάδα, αν δηλαδή θα διατηρήσει το επιθετικό 4-2-3-1 ή θα προτιμήσει το 4-3-3 με την είσοδο του Ντιόπ ή του Καφέ (ίσως και των δύο) στο βασικό σχήμα και την «αφαίρεση» ενός μεσοεπιθετικού.

Ροή Ειδήσεων