ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Κοντά στην απόκτηση του Μπεν

Ολυμπιακός: Κοντά στην απόκτηση του Μπεν

Εκτός από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης και την Λατινική Αμερική, ο Ολυμπιακός κοιτάει και περιπτώσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν ενόψει της νέας σεζόν.

Ένας από αυτούς τους παίκτες είναι και ο Μπεν της Βέροιας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ κοντά στο να γίνει ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος της Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης τόνισε πρόσφατα: «Δεν έχουμε προτίμηση σε καμία ομάδα. Αυτήν τη στιγμή βρισκόμαστε σε συζητήσεις με διάφορους συλλόγους τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό», ωστόσο τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι φαίνονται.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πιέρ Ισά, πριν κλείσει το γραφείο μάνατζερ που είχε και αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ, είχε «πελάτη» τον Μπεν, κάτι που σημαίνει πως θα μπορεί να προσεγγίσει διαφορετικά τον στράικερ της Βέροιας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες λοιπόν, ο Μπεν της Βέροιας, είναι ένα βήμα πριν τον Ολυμπιακό. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα μπορέσει να βρει χώρο στην επιθετική γραμμή της των Πειραιωτών.