ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γκάλης: «Ευχαριστώ για την τιμή»

Γκάλης: «Ευχαριστώ για την τιμή»

Ευγνώμων νιώθει ο Νίκος Γκάλης για την πραγματοποίηση του «Nick Galis Cup», διεθνούς τουρνουά προς τιμήν του με τη συμμετοχή των Άρη, Παναθηναϊκού, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπάνβιτ.

«Περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο και ως δείγμα της στήριξης που μπορεί να προσφέρει ο κόσμος στην προσπάθεια αναγέννησης του Άρη», ήταν τα λόγια του Γκάλη.

«Είναι σίγουρα μεγάλη τιμή να διοργανώνεται ένα τουρνουά με το όνομά σου», δηλώνει ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ στον ΕΣΑΚΕ και προσθέτει: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Άρη για αυτήν την πρωτοβουλία και πιστεύω ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει αυτό το τουρνουά, στο οποίο θα πάρουν μέρος μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως ο Άρης, ο Παναθηναϊκός, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπάνβιτ. Ευχαριστώ τις ομάδες που θα με τιμήσουν με την παρουσία τους».

«Το τουρνουά είναι υψηλού επιπέδου και πιστεύω ότι ο κόσμος θα φύγει ικανοποιημένος από το γήπεδο και τις δύο μέρες των αγώνων. Περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο και ως ένα δείγμα της στήριξης που μπορεί να προσφέρει ο κόσμος στον Άρη στην προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης και αναγέννησης της ομάδας. Θα είναι καλό και για τις ομάδες που θα πάρουν μέρος σ' αυτούς τους αγώνες, αφού θα δώσουν δυνατά τεστ ενόψει της νέας σεζόν»., είπε στη συνέχεια ο παλαίμαχος άσος.

«Εύχομαι αυτό το τουρνουά να γίνει θεσμός και να έρχονται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη ομάδες από την ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ», δηλώνει επίσης και σημειώνει: «Είναι μία αξιέπαινη προσπάθεια της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης».

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Τιμά Γκάλη ο Δ. Γιαννακόπουλος