ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολοκληρώνεται το παζλ της ΑΕΚ

Ολοκληρώνεται το παζλ της ΑΕΚ
Τα δυο τελευταία κομμάτια του ρόστερ της ΑΕΚ αναμένεται να συμπληρωθούν μέχρι αύριο, όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της χρονιάς...

Τα δυο τελευταία κομμάτια του ρόστερ της ΑΕΚ αναμένεται να συμπληρωθούν μέχρι αύριο, όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Συγκεκριμένα, για τη θέση του τερματοφύλακα ΑΕΚ και Κέρκυρα βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου που αναμένεται από το Καρπενήσι, όπου μετέβη χθες για προετοιμασία, για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει για δύο χρόνια.

Έρχεται και υπογράφει ο Μπαχά

Το δεύτερο κομμάτι του ρόστερ που επιθυμεί να «κλείσει» η ΑΕΚ είναι αυτό του επιθετικού. Ο μάνατζερ του Ναμπίλ Μπαχά θα έχει σήμερα συνάντηση με τη διοίκηση της ΑΕΚ και ο Μαροκινός φορ θα υπογράψει την Τετάρτη, με τις απολαβές του να είναι 300.000 ευρώ το χρόνο.

Επίσης, σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Έλφαρ Χέλγκασον, κάτι που δεν έγινε χθες λόγω ενός κωλύματος που παρουσιάστηκε από πλευράς της Μπρέινταμπλικ, όπου και ανήκει ο ποδοσφαιριστής.

Παράλληλα, σήμερα θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο ο 16χρονος Ελληνοαυστραλός μεσοεπιθετικός Πολ Κατσέτης.