ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καλωσορίζουν τον Φάμπρεγκας

Καλωσορίζουν τον Φάμπρεγκας
Μπορεί ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ να μην επιβεβαίωσε ακόμα τη μεταγραφή του Σεσκ Φάμπρεγκας στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο τα twitter των παικτών...

Μπορεί ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ να μην επιβεβαίωσε ακόμα τη μεταγραφή του Σεσκ Φάμπρεγκας στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο τα twitter των παικτών των «μπλαουγκράνα» έχουν πάρει φωτιά για την επικείμενη μεταγραφή.

Ο Γάλλος τεχνικός έδωσε σήμερα συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρεμιέρας της Premier League, αποφεύγοντας να κάνει το παραμικρό σχόλιο για τη μεταγραφή του Καταλανού μέσου στην ομάδα της καρδιάς του.

Όμως, οι μελλοντικοί του συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα, φρόντισαν να τον καλωσορίσουν μέσω του Twitter. Ο Κάρλες Πουγιόλ έγραψε: «Καλωσήρθες σπίτι. Είμαστε χαρούμενοι που σε έχουμε κοντά μας, Σεσκ».

Από την πλευρά του, ο Ζεράρ Πικέ αρκέστηκε στο ναγράψει πως «τώρα είναι δικός μας», ενώ ο γκολκίπερ των πρωταθλητών Ευρώπης, σε δηλώσεις του σε ισπανική εφημερίδα είπε: «Εάν όντως αληθεύουν τα νέα, θα είναι πραγματικά σπουδαία, ένας φίλος έρχεται κοντά μας, αγαπητός σε όλο τον κόσμο. Νομίζω ότι η μεταγραφή θα γίνει και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτό».