ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποθέωση στην Βαρκελώνη για Φάμπρεγκας

Αποθέωση στην Βαρκελώνη για Φάμπρεγκας
Θερμής υποδοχής έτυχε ο Σεσκ Φάμπρεγκας στην πατρίδα του Καταλονία, αφού περίπου 80.000 οπαδοί της Μπαρτσελόνα παραβρέθηκαν στο "Καμπ Νου".

Θερμής υποδοχής έτυχε ο Σεσκ Φάμπρεγκας στην πατρίδα του Καταλονία, αφού περίπου 80.000 οπαδοί της Μπαρτσελόνα παραβρέθηκαν στο "Καμπ Νου", εκεί όπου έγινε σήμερα η επίσημη παρουσίαση του έπειτα από την ολοκλήρωση αυτής της πολύκροκροτης μεταγραφής. Οι χιλιάδες φίλαθλοι των «μπλαουγκράνα» έδωσαν βροντερό παρών, προκειμένου να δουν τον 24χρονο να φοράει τη ξανά τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας.
Αρσεναλ και Μπαρτσελόνα ανακοίνωσαν χθες επίσημα την επιστροφή του διεθνή μέσου στο "Καμπ Νου", έναντι του ποσού των 40 εκ. ευρώ. Σήμερα ο παίκτης πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις αναγκαίες εξετάσεις, υπέγραψε για 5 χρόνια και βγήκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της "Μπάρτσα" φορώντας την φανέλα με το νούμερο "4".

Ο Φάμπρεγας ενδέχεται να κάνει το ντεμπούτο του την ερχόμενη Τετάρτη, στο πλαίσιο της ρεβάνς του τελικού του ισπανικού σούπερ καπ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο "Καμπ Νου". Είναι το τρίτο απόκτημα των Καταλανών στην τρέχουσα περίοδο, μετά τους Αλέξις Σάντσες και Κίκο Φεμένια.