ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πώληση Μάκου ή Μανωλά πρότεινε ο Νοτιάς!

Πώληση Μάκου ή Μανωλά πρότεινε ο Νοτιάς!
Το οικονομικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει η ΑΕΚ, αναγκάζει το Νίκο Νοτιά να προτείνει τη πώληση ενός εκ των Μάκου και Μανωλά...

Το οικονομικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει η ΑΕΚ, αναγκάζει το Νίκο Νοτιά να προτείνει τη πώληση ενός εκ των Μάκου και Μανωλά την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Ο μεγαλομέτοχος της «Ένωσης», τόνισε πως δεν μπορεί να συνεχίσει να «ματώνει» για μια ομάδα που θα έχει χρέη, αναφέροντας πως ο σύλλογος πρέπει να έρθει σε ισορροπία εσόδων και εξόδων.

Σε ότι έχει να κάνει με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό, ο «Δικέφαλος» αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να μην μπορεί να διαπραγματευτεί την πώλησή του τον Γενάρη.

Ο λόγος είναι πως ακόμα δεν έχει υπογραφεί το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα τον κρατάει στα Σπάτα μέχρι το 2014, καθώς δεν έχουν καταβληθεί 150.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή, ως προκαταβολή για τη συμφωνία.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ο Κώστας Μανωλάς να μπορεί να αναζητήσει μόνος του από τον Ιανουάριο τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό, καθώς το υπάρχον συμβόλαιο, λήγει το καλοκαίρι του 2012.