Η Πάτρα, δεύτερος σταθμός του «Basket Aγάπης: Οι μικροί ήρωες στο γήπεδο» της Stoiximan

Newsroom Newsroom

Η Πάτρα, δεύτερος σταθμός του «Basket Aγάπης: Οι μικροί ήρωες στο γήπεδο» της Stoiximan

H Stoiximan, σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ, βρίσκονται σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας, φιλοξενώντας, σε έναν αγώνα κάθε εβδομάδα, παιδιά από ιδρύματα, στην πιο λαμπρή εξέδρα της αγωνιστικής.

Δεύτερος σταθμός της πρωτοβουλίας «Basket αγάπης: Οι μικροί ήρωες στο Γήπεδο» ήταν η Πάτρα και το γήπεδο Κ.Γ.Δ Τόφαλος, όπου 15 παιδιά από το Θεραπευτικό Κέντρο ΑΜΕΑ «Μέριμνα», παρακολούθησαν τον αγώνα Προμηθέας Πάτρας-Ρέθυμνο Cretan Kings και παρέλαβαν με χαρά μπάσκετ και δώρα.

1b

Η πρωτοβουλία της Stoiximan σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ στο πλαίσιο της Stoiximan.gr Basket League ξεκίνησε επισήμως το ταξίδι της την προηγούμενη αγωνιστική και θα βρίσκεται όπου διεξάγεται το πρωτάθλημα, με απώτερο σκοπό να φιλοξενήσει ολοένα και περισσότερους μικρούς ήρωες στο γήπεδο από κάθε γωνιά της Ελλάδος.

2

Επόμενη στάση του «Basket αγάπης: Οι μικροί ήρωες στο Γήπεδο», η Θεσσαλονίκη και το γήπεδο «Αλεξάνδρειο», όπου παιδιά των Special Olympics θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ΑΡΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ Π.CARNA.

Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία της Stoiximan, εντάσσεται στο διευρυμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί, με ιδρύματα από όλη την Ελλάδα και αφορά σε δράσεις και ενέργειες στήριξης των παιδιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved