ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οδηγός Μουντιάλ: Πώς να ζήσετε στο έπακρο τις καλύτερες ποδοσφαιρικές φάσεις

Οδηγός Μουντιάλ: Πώς να ζήσετε στο έπακρο τις καλύτερες ποδοσφαιρικές φάσεις

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απολαύσει κάποιος τις καλύτερες φάσεις του Μουντιάλ, όμως, η αλήθεια είναι ότι όσες επιλογές και αν υπάρχουν, ένας -και μόνο ένας- είναι ο οδηγός για απολαύσει ο ποδοσφαιρόφιλος στο έπακρο το αγαπημένο του άθλημα μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απολαύσει κάποιος τις καλύτερες φάσεις του Μουντιάλ, όμως, η αλήθεια είναι ότι όσες επιλογές και αν υπάρχουν, ένας -και μόνο ένας- είναι ο οδηγός για απολαύσει ο ποδοσφαιρόφιλος στο έπακρο το αγαπημένο του άθλημα μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Για εσάς που θέλετε, λοιπόν, να «παίξετε μπάλα» τις επόμενες ημέρες από το σπίτι σας, υπάρχει ακόμη χρόνος για να αναβαθμίσετε εύκολα τη μουντιαλική σας εμπειρία. Αρκεί να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας για να «μελετήσετε» και να βάλετε… γκολ στα παρακάτω σημεία.

Κάντε τον σωστό προγραμματισμό

Μουντιάλ δίχως προγραμματισμό δεν γίνεται. Δεν μπορείτε να παρακολουθείτε ανεξαιρέτως όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, αλλά ούτε και να «χάνετε» τις καλύτερες φάσεις.

Φροντίστε, λοιπόν, να ελέγχετε κάθε ημέρα το πρόγραμμα των αγώνων, να μην ξεχνάτε να διοργανώνετε εγκαίρως τις… μουντιαλικές συγκεντρώσεις στο σπίτι και φυσικά, να επενδύετε στα Σαββατοκύριακα. Όποιον αγώνα δεν μπορείτε να παρακολουθείτε μες στην εβδομάδα, θα τον απολαμβάνετε με άνεση το Σάββατο ή την Κυριακή -αφού η «έξυπνη» τηλεόρασή σας θα έχει κάνει την απαραίτητη εγγραφή! Σε κάθε περίπτωση (και όποια ομάδα και αν υποστηρίζετε), το σίγουρο είναι πως έπειτα από την ολοκλήρωση και της τρίτης αγωνιστικής του β’ ομίλου, τα πρώτα ζευγάρια που θα έρθουν αντιμέτωπα στη φάση των «16» είναι «δυνατά»!

2

Αν δεν πάτε Ρωσία, επενδύστε στην κατάλληλη τηλεόραση
Αν δεν υπάρχει πιθανότητα να ταξιδέψετε μέχρι τις 15 Ιουλίου στη Ρωσία, τότε σίγουρα αξίζει να δείτε το Μουντιάλ ως μια ευκαιρία για να αναβαθμίσετε τον χώρο σας και να απολαύσετε το υπερθέαμα των αγώνων.

Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση που παρακολουθήσατε τα πρώτα ματς στην παλιά σας τηλεόραση και απογοητευτήκατε, τότε σίγουρα αξίζει να αναλάβετε δράση. Η ανάλυση και η διάσταση μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να σας βοηθήσουν να παίξετε ακόμη πιο καλή «μπάλα». Αν, μάλιστα, εκτός από ποδοσφαιρόφιλοι είστε σινεφίλ, λάτρεις των games, ή έχετε «κόλλημα» με το Netflix, μια εξελιγμένη τηλεόραση θα αποτελέσει σίγουρα μια «δυνατή» επένδυση για το σπίτι σας, αναβαθμίζοντας τον χώρο σας και προσφέροντάς σας πολλές στιγμές μουντιαλικής απόλαυσης (και όχι μόνο)! Είτε δίνετε βάση στις ίντσες (θέλετε 44”, 55” ή 65”;) είτε εστιάζετε περισσότερο στην τεχνολογία της τηλεόρασης (προτιμάτε LED, OLED, ή QLED;), σίγουρα καλό είναι να δείτε τις προσφορές που υπάρχουν αυτό το διάστημα -όπως εκείνες που «παίζουν» στα Public- και φυσικά, να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο οδηγό.

3

Βρείτε τον σωστό συνδυασμό
Λένε ότι τα πάντα σε αυτή τη ζωή είναι θέμα επιλογών. Εμείς θα γράψουμε πως οι κατάλληλοι συνδυασμοί -και όχι οι επιλογές- είναι τελικά τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά -πόσω μάλλον όταν πρόκειται για το Μουντιάλ.

Ο σωστός φωτισμός, το «δυνατό» ηχοσύστημα, η πιο smart τηλεόραση τα κατάλληλα σνακ και ποτά και φυσικά, η παρέα είναι τα σημεία στα οποία αξίζει να εστιάσετε για να ζήσετε στο φουλ τις καλύτερες ποδοσφαιρικές φάσεις. Ετοιμάστε, λοιπόν, ποπ κορν και hot dog, αφήστε εκτός τους φίλους που γκρινιάζουν και χαλαρώστε, φροντίζοντας να βάλετε κάτι από… Ρωσία στο σαλόνι σας. Γιατί να μην παίξετε και εσείς μπάλα με τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων;

4

Σε κάθε περίπτωση, για να απολαύσετε τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση και τις καλύτερες ποδοσφαιρικές στιγμές του 2018, καλό είναι να βρείτε τρόπους να παίξετε και εσείς «μπάλα» από το σπίτι. Οι κατάλληλες επιλογές και οι σωστοί συνδυασμοί αποτελούν σίγουρα εγγύηση. Το σημαντικό είναι να έχετε μαζί σας και τον κατάλληλο οδηγό, όπως εκείνον που ανακαλύψαμε στα Public.