Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βίντεο: H στιγμή που αθλητής 160 κιλών πέφτει αναίσθητος από ένα… χαστούκι

Newsbomb

Από τη στιγμή που ένας αθλητής 160 κιλών έπεσε αναίσθητος από ένα χαστούκι σημαδεύτηκε ο σχετικός διαγωνισμός που διεξήχθη στην Πολωνία

Έναν διαγωνισμό για το ισχυρότερο… χαστούκι φιλοξένησε η Πολωνία την περασμένη εβδομάδα με έπαθλο περίπου 10.000 ευρώ για τον μεγάλο νικητή.

Από τις στιγμές που ξεχώρισαν από τα χαστούκια που αντάλλαξαν οι 16 συμμετέχοντες ήταν και αυτή που ένας 43χρονος αθλητής του ΜΜΑ από τη Βραζιλία βάρους 160 κιλών έπεσε αναίσθητος από το χτύπημα του αντιπάλου του.

Η στιγμή αυτή, μάλιστα, έχει καταγραφεί και σε βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Conceicao Martins, γνωστός με το παρατσούκλι Zuluzinho, πέφτει αναίσθητος από το χαστούκι που του κατάφερε ο Πολωνός αντίπαλός του, Karol 'Bula' Flilasinki.

Το εντυπωσιακό, σύμφωνα με την Daily Mail, είναι ότι δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Flilasinki είχε πέσει κάτω από το χτύπημα του Zuluzinho καταφέρνοντας, όμως, να σηκωθεί όρθιος και να συνεχίσει τον αγώνα.

Τον αγώνα, ο οποίος αποτέλεσε το εισιτήριο για τον αντίστοιχο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ, κέρδισε ο Πολωνός αθλητής Dawid Zalewski, ο οποίος μετράει πλέον τρεις νίκες σε αυτές τις διοργανώσεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.