ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μπλόκα αγροτών - Τζέλλας στο Newsbomb.gr: «Θα κατέβουμε στην Αθήνα, εάν η κυβέρνηση δεν μας ακούσει»

Μπλόκα αγροτών - Τζέλλας στο Newsbomb.gr: «Θα κατέβουμε στην Αθήνα, εάν η κυβέρνηση δεν μας ακούσει»
Ο επικεφαλής του Συντονιστικού των αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας προαναγγέλλει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων σε περίπτωση που η κυβέρνηση αγνοήσει τον αγροτικό κόσμο
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μπλόκα αγροτών | Αγροτικές κινητοποιήσεις | Ειδήσεις: Αυστηρή προειδοποίηση προς την κυβέρνηση Τσίπρα ότι οι αγρότες δεν πρόκειται να κάνουν ούτε βήμα πίσω σε ό,τι αφορά τα αιτήματά τους απευθύνει μέσω του Newsbomb.gr ο επικεφαλής του Συντονιστικού των αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας στην Λάρισα, Κώστας Τζέλλας, προαναγγέλλοντας ακόμη πιο δυναμικές κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου, ενώ δεν αποκλείει ακόμη και μαζική κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα.

Ο κ. Τζέλλας εκτιμά ότι τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα είναι εξαιρετικά κρίσιμα για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων, ενώ καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις αναμένεται να διαδραματίσει η σημερινή (10/02/2019) σύσκεψη των αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας.

Ερωτηθείς, ειδικότερα, εάν οι αγρότες σκοπεύουν να κατεβούν άμεσα στην Αθήνα, απάντησε: «Όλα είναι πιθανά, όλα είναι στο τραπέζι. Τίποτα δεν αποκλείεται».

Όπως επισημαίνει ο ίδιος, ο προσωρινός αποκλεισμός του εθνικού οδικού δικτύου στις σήραγγες των Τεμπών το μεσημέρι του Σαββάτου (09/02/2019) ήταν ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση ότι ο αγροτικός κόσμος ασφυκτιά και ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια να αγνοούνται τα «πάγια και διαχρονικά», όπως είπε, «αιτήματά του».

Σύμφωνα με τον κ. Τζέλλα, οι αγρότες επιθυμούν να συναντηθούν άμεσα με υπουργικό κλιμάκιο, αποτελούμενο από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομίας, Γιάννη Δραγασάκη, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρο Αραχωβίτη, και τους συναρμόδιους υπουργούς, ώστε να συζητήσουν διεξοδικά τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.

Σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί, τότε, όπως εξηγεί ο κ. Τζέλλας, δεν μένει παρά να ισχύσει η απόφαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων, γεγονός που συνεπάγεται «κλιμάκωση των κινητοποιήσεων».

Ο επικεφαλής του Συντονιστικού στο μπλόκο της Νίκαιας αναφέρεται, εξάλλου, στα προβλήματα των αγροτών και τονίζει στο Newsbomb.gr: «Το κόστος παραγωγής είναι εξοντωτικό - Δεν αντέχουμε άλλο».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Ακούστε τι δήλωσε στο Newsbomb.gr ο Κώστας Τζέλλας:

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Έρχεται πολικό ψύχος διαρκείας – Χιόνια ακόμα και στην Αθήνα (pics)

H Τουρκάλα που τρέλανε τον Τσίπρα - Δείτε φωτογραφίες

Δημοτικές εκλογές 2019: Δημοσκόπηση - «κόλαφος» για τη Νοτοπούλου στη Θεσσαλονίκη

Σχετικές ειδήσεις