Χριστούγεννα 2018 - Χιόνια στην Αθήνα - Τι αποκαλύπτει μετεωρολόγος για τον καιρό στις γιορτές

Καιρός - Χιόνια στην Αθήνα: Ο αστικός…

Δραματική προειδοποίηση: «Η ανθρωπότητα κινδυνεύει, ο τρίτος Παγκόσμιος είναι πιο κοντά από ποτέ»

Προειδοποίηση σε δραματικό τόνο απηύθυνε ο αρχηγός…

Εορταστικό ωράριο: Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα (16/12) τα καταστήματα

Ανοικτά είναι τα εμπορικά καταστήματα σήμερα, Κυριακή…

Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: Τα παιδιά μου έκαναν πράγματα που δεν έπρεπε να γίνουν

Την πικρία του για τα «πεπραγμένα» των…

Live το 12ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ

Οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώνονται σήμερα Κυριακή…

Προσλήψεις γιατρών στην ΑΕΜΥ Α.Ε – Ξεκινούν οι αιτήσεις για την πρώτη ειδικότητα

Προσλήψεις γιατρών στην ΑΕΜΥ Α.Ε – Ξεκινούν οι αιτήσεις για την πρώτη ειδικότητα

Ειδικευμένους γιατρούς ως εξωτερικούς συνεργάτες, με σύμβαση διάρκειας έως ένα έτος και καθεστώς έκδοσης απόδειξης παροχής υπηρεσιών, αναζητά η ΑΕΜΥ Α.Ε. για την υποστήριξη των υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Αποκατάστασης στις δομές, «Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού» και «Κέντρο Υγείας – Αποκατάστασης – Αποθεραπείας Κερατέας - Κ. Πρίφτης».

Συγκεκριμένα, η ΑΕΜΥ δημοσίευσε πρόσκληση ενδιαφέροντος για έναν ιατρό, ειδικότητας ακτινοδιαγνωστικής. Η συνεργασία αφορά σε 4ωρη παροχή ιατρικών υπηρεσιών, 3 ημέρες την εβδομάδα με μηνιαία μικτή αμοιβή 1.000,00 ευρώ. Η παροχή των υπηρεσιών των εξωτερικών συνεργατών θα γίνεται εντός του ωραρίου λειτουργίας των παραπάνω μονάδων της ΑΕΜΥ, όπως αυτό καθορίζεται.

Η επιλογή των εξωτερικών συνεργατών θα γίνει μετά από αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων που θα υποβάλουν σε συνάρτηση με ατομική συνέντευξη, στην οποία θα κληθούν από Τριμελή Επιτροπή Αξιολόγησης και Επιλογής, η οποία συγκροτείται με απόφαση Δ.Σ. της εταιρείας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους στο χρονικό διάστημα από 16/07/2018 έως και 19/07/2018, ώρα 14.00.

Ως ημερομηνία αποστολής/υποβολής της αίτησης, θεωρείται α) η ημερομηνία σφραγίδας των ΕΛΤΑ ή β) της ιδιωτικής εταιρείας ταχυμεταφοράς ή γ) η ημερομηνία και ώρα υποβολής αυτοπροσώπως. Δεκτές προς αξιολόγηση θα γίνουν οι υποψηφιότητες των ιατρών των οποίων οι αιτήσεις σε περίπτωση αποστολής, θα παραληφθούν από την ΑΕΜΥ το αργότερο μέχρι δύο εργάσιμες ημέρες μετά τη λήξη της πρόσκλησης και συγκεκριμένα μέχρι τις 23/07/2018, ώρα 14.00. Αιτήσεις που θα ληφθούν/υποβληθούν εκπρόθεσμα δεν θα ληφθούν υπόψη.

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση ενδιαφέροντος ΕΔΩ