ΥΓΕΙΑ

ΙΣΑ: Ενισχύονται με 8 οχήματα οι γιατροί του τηλεφωνικού κέντρου 1110, για κατ’ οίκον επισκέψεις

ΙΣΑ: Ενισχύονται με 8 οχήματα οι γιατροί του τηλεφωνικού κέντρου 1110, για κατ’ οίκον επισκέψεις
Ι.Σ.Α.

Κορονοϊός: Στόλος οκτώ οχημάτων θα αξιοποιηθεί από την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για την οργάνωση δικτύου άμεσης επέμβασης γιατρών, οι οποίοι θα πραγματοποιούν κατ’ οίκον επίσκεψη σε πολίτες που ζητούν βοήθεια μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 1110.

Τα 8 οχήματα Citroen είναι προσφορά της εταιρείας leasing Arval Hellas, μέλος του ομίλου BNP Paribas. Την παράδοση των οχημάτων έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Arval Hellas, Άκης Λιούνης στον πρόεδρο του ΙΣΑ και περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

«Οι προσφορές του επιχειρηματικού κόσμου για την αντιμετώπιση του κορονοϊού δημιουργούν ένα σημαντικό κίνημα αλληλεγγύης και μια συμμαχία ευθύνης. Ευχαριστώ θερμά την εταιρεία Arval Hellas η οποία με την προσφορά της, μας επιτρέπει να αναπτύξουμε ένα δίκτυο άμεσης επέμβασης ιατρών σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Αυτές τις δύσκολες ημέρες διαπιστώνω με ικανοποίηση ότι το κίνημα των προσφορών του επιχειρηματικού κόσμου αυξάνεται καθημερινά, με στόχο την ανάπτυξη μιας ασπίδας προστασίας των πολιτών απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού. Με ευαισθητοποίηση και σύμπνοια, όλοι μαζί δίνουμε τον αγώνα για την ενίσχυση της κοινής προσπάθειας. Σε αυτή τη δύσκολη εθνική μάχη που δίνει η χώρα, απαιτείται συστράτευση και έμπρακτη αλληλεγγύη από όλους μας» δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Διαβάστε επίσης:

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Πώς θα δοθεί 1 δισ. σε 120.000 επιχειρήσεις - Ποιοι θα πάρουν τα 3.000 ευρώ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις