ΥΓΕΙΑ

Δωρεά σε 42 ιδρύματα και φορείς σε όλη την Ελλάδα από την APIVITA

Δωρεά σε 42 ιδρύματα και φορείς σε όλη την Ελλάδα από την APIVITA

Σε δωρεά 12.000 και πλέον αντηλιακών προϊόντων σε 42 ιδρύματα και φορείς σε όλη την Ελλάδα, προχωρά η APIVITA.

Με το σύνθημα «APIVITA SUN-CARES!», περισσότερα από 6.000 παιδικά αντηλιακά προϊόντα θα διατεθούν από εθελοντές-εργαζόμενους της APIVITA σε 15 Ιδρύματα και Φορείς για παιδιά, μεταξύ αυτών στο «Χαμόγελο του Παιδιού», στο Λύρειο και Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, στα Παιδικά Χωριά SOS, στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», στην Κιβωτό του Κόσμου, στην ΕΛΕΠΑΠ, στον Οργανισμό Κοινωνικής Φροντίδας «ο Θεόφιλος», στο Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η Μέλισσα» στη Θεσσαλονίκη, στο Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες» στο Βόλο κ.α.

Παράλληλα, πάνω από 4.000 προϊόντα εστάλησαν σε 22 Κοινωνικά Φαρμακεία της χώρας όπως στο Κοινωνικό Φαρμακείο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δήμου Λαμιέων, Πρέβεζας, Αθηναίων, Ρόδου, Πόρου, Χίου κ.α. Τέλος, ποσότητες αντηλιακών θα διατεθούν και για τις ανάγκες των πωλητών του περιοδικού δρόμου «ΣΧΕΔΙΑ» αλλά και των Φαρμακοποιών του Κόσμου.

Δεδομένων των συνθηκών που διαμορφώθηκαν το τελευταίο τρίμηνο, η συγκεκριμένη ενέργεια εταιρικής υπευθυνότητας έρχεται να προστεθεί στην προσφορά αγάπης στους εργαζομένους τριών νοσοκομείων αναφοράς του Covid-19 με 25.000 προϊόντα κατά τη διάρκεια του Πάσχα.

Η APIVITA είναι κύριο μέλος με πολυετή παρουσία στο Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, (CSR HELLAS) ενώ παράλληλα αποτελεί τη μοναδική πιστοποιημένη B Corp εταιρεία στην Ελλάδα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr