ΥΓΕΙΑ

Anydoctor.gr – Η νέα πλατφόρμα που αλλάζει τα δεδομένα στην αναζήτηση και επιλογή ιατρών

Anydoctor.gr – Η νέα πλατφόρμα που αλλάζει τα δεδομένα στην αναζήτηση και επιλογή ιατρών

Η αναζήτηση και επιλογή ιατρών είναι ένα θέμα που κάποια στιγμή μας έχει απασχολήσει όλους. Και κάθε φορά η πρώτη σκέψη είναι το πως μπορούμε να κάνουμε αυτή τη διαδικασία πιο αποτελεσματικά.

H AnyDoctor έρχεται να απαντήσει σε αυτή την ανάγκη δημιουργώντας μια δυναμική πλατφόρμα αναζήτησης ιατρών για όλη την Ελλάδα. Με μόνο τρία ‘κλικ’ πλέον ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί εύκολα, γρήγορα και απλά να αναζητήσει και να επιλέξει τον ιατρό που επιθυμεί, να διαβάσει αναλυτικές πληροφορίες για το προφίλ του, να δει σχετικές αξιολογήσεις και να κλείσει ένα ραντεβού. O Managing Director της AnyDoctor, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, στη συνέντευξη που μας παραχώρησε μας ενημερώνει σχετικά με τις δυνατότητές της νέας πλατφόρμας και τις τάσεις που διαμορφώνονται ως προς την αναζήτηση και επιλογή ιατρών στις μέρες μας.

Τι είναι η AnyDoctor;

H AnyDoctor είναι μία νέα δυναμική πλατφόρμα αναζήτησης ιατρών σε όλη την Ελλάδα που έχει σαν στόχο να κάνει την διαδικασία αναζήτησης και την επιλογής ιατρού μια εύκολη, γρήγορη και απλή διαδικασία. Συνδέει με αποτελεσματικό τρόπο τους χρήστες που επιθυμούν να ενημερωθούν και να επιλέξουν ένα ιατρό για το θέμα που τους απασχολεί με τους καλύτερους ιατρούς σε κάθε ειδικότητα. Η AnyDoctor, θα δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να ψάξει και να βρει εύκολα και γρήγορα τον ιατρό που αναζητά, ενώ ταυτόχρονα θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό μέσο για την καλύτερη προβολή των ιατρών στον ψηφιακό κόσμο. Οι ιατροί θα μπορούν να προβληθούν με βάση την περιοχή, την εξειδίκευσή τους, τις παθήσεις στις οποίες επιθυμούν να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση. Καθώς η ενημέρωση αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο ως προς την αξία της υπηρεσίας, η πλατφόρμα μας θα δίνει την ευκαιρία στους ιατρούς να αρθρογραφήσουν (αποκλειστικά άρθρα για κάθε πάθηση) και στους χρήστες να ενημερωθούν με μεγάλη λεπτομέρεια για τις τελευταίες εξελίξεις και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αντιμετωπίσουν θέματα που τους απασχολούν.

Πιο είναι το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα;

Μέσα από την συνεργασία μας με την εταιρεία Forthright, που αποτελεί τη μεγαλύτερη και πλέον εξειδικευμένη εταιρεία στο χώρο του Ιατρικού Marketing στην Ελλάδα, η AnyDoctor αποτελεί το πλέον κατάλληλο μέσο στο οποίο συναντώνται οι ανάγκες ενημέρωσης, αναζήτησης και επιλογής ιατρού των χρηστών με τις ανάγκες παρουσίας και προβολής των ιατρών στον ψηφιακό κόσμο. Αυτή η στρατηγική συνεργασία ενισχύει την αξιοπιστία της υπηρεσίας μας και επιτρέπει σε κάθε ιατρό που υπάγεται στο Δίκτυο μας (Forthright – AnyDoctor) να έχει απεριόριστες επιλογές ως προς την αποτελεσματική προώθηση και προβολή του. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και περήφανοι για αυτή τη σύμπραξη καθώς η Forthright είναι μια εταιρεία με εμπειρία άνω των 5 ετών με και έχει ‘χτίσει’ εξαιρετικές συνεργασίες αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης με ιδιώτες ιατρούς, φαρμακεία, φαρμακευτικές και φαρμακοβιομηχανίες ενώ ταυτόχρονα συνεργάζεται με τους Συλλόγους Ασθενών και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Εμπιστεύεται το Ελληνικό κοινό το διαδίκτυο για την αναζήτηση και επιλογή ιατρού;

Τα τελευταία χρόνια συντελούνται σημαντικές αλλαγές ως προς τον τρόπο που κάνουμε πράγματα αλλά και τις συνήθειες μας. Σε αυτό έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο και οι πρόσφατες εμπειρίες μας από την πανδημία αλλά και οι νέες συνήθειες που αποκτήσαμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, λόγω της νέας κατάστασης που διαμορφώνεται. Υπάρχει μια σαφής τάση για μεγαλύτερη αξιοποίηση των διαδικτυακών υπηρεσιών. Το Ελληνικό κοινό αντιλαμβάνεται πλέον καλύτερα τα οφέλη σε σχέση με το παρελθόν. Αν εξαιρέσουμε τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που αναζητούν ακόμα τον ιατρό τους μέσα από τον συγγενικό και φιλικό τους κύκλο, τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί στις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες. Σημαντικός αριθμός χρηστών αναζητά πλέον τον ιατρό του στο Διαδίκτυο και αυτό αποτελεί μια τάση που όσο περνάει ο καιρός φαίνεται να ενισχύεται. Η AnyDoctor αποτελεί ένα απλό στη χρήση και αποτελεσματικό μέσο που απαντά σε αυτή τη νέα ανάγκη.

Ξεκινάτε αυτό το εγχείρημα σε μια δύσκολη περίοδο. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα είναι επιτυχημένο;

Κάθε περίοδος έχει τις δυσκολίες της. Σήμερα απλά οι προκλήσεις και οι δυσκολίες είναι περισσότερες σε σχέση με το παρελθόν. Και όπως πολύ καλά γνωρίζετε, όσο περισσότερες είναι οι δυσκολίες και οι προκλήσεις, τόσο μεγαλύτερες είναι οι ευκαιρίες. Ζούμε στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού, οι ανάγκες, οι συνήθειες και ο τρόπος που γίνονται πλέον τα πράγματα αλλάζει συνεχώς. Ο ιατρικός χώρος δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση. Σε αυτή την ανάγκη απαντά και η πλατφόρμα μας. Δημιουργούμε μια υπηρεσία που προσφέρει πραγματική αξία και βοηθά με πρακτικό και αποτελεσματικό τρόπο τους ενδιαφερομένους στην αναζήτηση και την επιλογή ιατρού. Τέλος, καθώς στο αποτέλεσμα σημαντικό ρόλο παίζουν οι άνθρωποι, μένουμε πιστοί στις αξίες μας για σκληρή δουλειά, αγάπη για αυτό που κάνουμε, απεριόριστο σεβασμό για τους χρήστες και τους ιατρούς που μας εμπιστεύονται και διάθεση για δημιουργία επιπλέον αξίας.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα μπορείτε να βρείτε στο www.anydoctor.gr

Ροή Ειδήσεων