Ποια διατροφή ευνοεί την ανάπτυξη καρκίνου στο παχύ έντερο
Πολλές είναι οι επιστημονικές μελέτες την τελευταία δεκαετία, που καταδεικνύουν ότι η παχυσαρκία και η κατανάλωση φαγητών με πολλά λιπαρά και πολλές θερμίδες, αποτελούν παράγοντες κινδύνου για πολλά είδη καρκίνων.
00.00/
Μία νέα επιστημονική μελέτη, όμως, έρχεται να προσθέσει νέα στοιχεία επιβεβαιώνοντας πλέον όσα έχουν διαπιστωθεί στο παρελθόν μέσα από επιδημιολογικές συσχετίσεις...
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή