ΥΓΕΙΑ

Μέχρι τις 18/11/2016 η εγγραφή στο Εθνικό Δίκτυο Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Υγείας

Μέχρι τις 18/11/2016 η εγγραφή στο Εθνικό Δίκτυο Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Υγείας

Οι εμπλεκόμενοι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς με το χώρο της ηλεκτρονικής υγείας οι οποίοι δεν έχουν ακόμη εγγραφεί στο υπό διαμόρφωση Εθνικό Δίκτυο Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Υγείας (ΔΗΥΥ), θα μπορούν να καταθέσουν δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 18/11/2016.

Η διαδικασία εγγραφής άνοιξε και για επιπλέον τύπους και ομάδες ενδιαφερομένων, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, καλύπτοντας πλέον το σύνολο των πιθανά ενδιαφερόμενων για συμμετοχή σε κάποιον εκ των προκαθορισμένων οργανωτικών αξόνων του ΔΗΥΥ (Δημόσιοι Φορείς, Ιδιωτικές Εταιρείες, Επιστημονικές Εταιρείες, Ερευνητικά Ιδρύματα και Πανεπιστήμια, Ιδιωτικοί Πάροχοι Υπηρεσιών Φροντίδας Υγείας κ.α.).

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Γιάννη Μπασκόζο, το ΔΗΥΥ είναι ένα εξαιρετικής σημασίας, θεσμικό και υποστηρικτικό όργανο που διαμορφώνεται, στο πλαίσιο της προσπάθειας ενίσχυσης του έργου της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στο χώρο της υγείας.

Η διαδικασία θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την 18/11/2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 και θα ολοκληρωθεί με την επεξεργασία των αποτελεσμάτων και την τελική εισήγηση διαμόρφωσης του Δικτύου από το Εθνικό Συμβούλιο Διακυβέρνησης Ηλεκτρονικής Υγείας προς τον Υπουργό Υγείας.

Για την εγγραφή απαιτείται η χρήση λογαριασμού τύπου «gmail», ενώ η ηλεκτρονική φόρμα βρίσκεται ΕΔΩ.

Σχετικές ειδήσεις