ΥΓΕΙΑ

Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL επίσημος χορηγός στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο

Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL επίσημος χορηγός στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο

Μια εμπειρία ζωής για την #eviolrunningteam δίπλα σε όλους τους ήρωες του αγώνα!

Με μια εντυπωσιακή παρουσία, τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL έδωσαν δυναμικά το «παρών» ως επίσημος χορηγός του 34ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016.

Με σύνθημα «Αυτό που σου λέει ‘μπορείς’ μετά τον τερματισμό... δυνάμωσέ το!», τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL υποδέχθηκαν κοινό και δρομείς στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο τους στο χωριό των χορηγών, όπου τους περίμεναν πολλές εκπλήξεις! Η γνωστή blogger Μυρτώ Κάζη, ο «world party» Σάκης Τανιμανίδης, η Σίσσυ Χρηστίδου και η Μαρία Κορινθίου ξεσήκωσαν το κοινό με τα φωτογραφικά τους στιγμιότυπα, χρησιμοποιώντας τα hashtags #eviolilovelife, #eviolrunningteam και #heroamongheroes. Όλοι οι επισκέπτες έλαβαν μία αναμνηστική φωτογραφία τους από το ειδικό photo booth και ένας υπερ-τυχερός δρομέας κληρώθηκε για να γίνει το επόμενο εξώφυλλο γνωστής εφημερίδας ως «σύγχρονος ήρωας» για τον Μαραθώνιο. Το κέφι απογειώθηκε με τη ραδιοφωνική παραγωγό του 95.2 Athens Radio DeeJay, Νάγια Αποστόλου, η οποία μετέδωσε ζωντανά την εκπομπή της από το EVIOL.

Παράλληλα, η επιστημονική ομάδα των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL, ο διακεκριμένος διατροφολόγος Τάσος Παπαλαζάρου και ο γνωστός γυμναστής Δημήτρης Μώρος, ενημέρωναν τους παρευρισκόμενους σε θέματα διατροφής, άσκησης και φυσικής κατάστασης με στόχο την ισορροπία και τη σωστή διαχείριση του σύγχρονου τρόπου ζωής.

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την παρουσία μας στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας ως επίσημος χορηγός. Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL έχουν ως αποστολή τους να ενισχύουν την καλή λειτουργία και ισορροπία του οργανισμού και είναι άρρηκτα συνυφασμένο με τη φυσική δραστηριότητα και άσκηση. Για το λόγο αυτό δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την κορυφαία και παγκοσμίου φήμης αθλητική διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας, καθώς κάτι τέτοιο συμβαδίζει με τις εταιρικές αξίες μας» δήλωσαν στελέχη της εταιρείας GAP.

Η εταιρεία GAP, από το 1949, αποτελεί μία από τις πρώτες ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες με ισχυρή παρουσία σε διεθνείς αγορές. Ξεκινά την ανάπτυξη της σειράς βιταμινών EVIOL, με τεχνολογία μαλακών καψουλών το 1978 και συγκεκριμένα της βιταμίνης Ε EVIOL. Ως μοναδικός παραγωγός μαλακών καψουλών στην Ελλάδα και με πολυετή πείρα στον κλάδο των βιταμινών και της υγείας, σήμερα αναπτύσσει τη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL (περισσότερες πληροφορίες www.eviol.gr).

Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL δίνουν ραντεβού στον επόμενο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας με την ίδια ενέργεια και ενθουσιασμό για όλους τους σύγχρονους ήρωες!

Σχετικές ειδήσεις