ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 2o ολόκληρο απόσπασμα από το J.A.C.E.

Δες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 2o ολόκληρο απόσπασμα από το J.A.C.E.

Λίγες μέρες πριν το J.A.C.E. κυκλοφορήσει στις αίθουσες, o Tάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος σας δίνει την ευκαιρία να αισθανθείτε πρώτοι την ελληνική ταινία τη χρονιάς. Γιατί το J.A.C.E. δεν το βλέπεις απλά, το νοιώθεις να διεισδύει μέσα σου.

Μια συναρπαστική αντεστραμμένη Οδύσσεια, ενηλικίωσης, έρωτα και εκδίκησης. Ένα περιπετειώδες ταξίδι στον κόσμο της παρανομίας, του εγκλήματος, του πάθους, της νύχτας, της πληρωμένης επιθυμίας, της οικογένειας, των μεγάλων μυστικών και της σκληρής τρυφερότητας. Μια ελεύθερη πτώση χωρίς δίχτυ σε ένα τσίρκο τραυμάτων και θαυμάτων, γεμάτο από θυμωμένους μπερδεμένους ελέφαντες. Γιατί J.A.C.E., το όνομα του ήρωα δηλαδή, σημαίνει ακριβώς αυτό. Just Another Confused Elephant. Aκόμα Ένας Μπερδεμένος Ελέφαντας. Η νέα ταινία του Μενέλαου Καραμαγγιώλη, με τους Στεφανία Γουλιώτη, Χρήστο Λούλη, Μηνά Χατζησάββα,τον Ιερώνυμο Καλετσάνο, τον Αργύρη Ξάφη, την Κόρα Καρβούνη. Το ελληνικό σινεμά όπως δεν το έχεις φανταστεί βάζει φωτιά στην οθόνη από τις 8 Νοεμβρίου. ΔΕΙΤΕ παρακάτω το 2ο απόσπασμα που εξασφάλισε για σας αποκλειστικά το NEWSBOMB.

*Kάντε like στο άρθρο και στην επίσημη σελίδα του J.A.C.E. στο facebook http://www.facebook.com/JaceFilm?ref=ts&fref=ts, μάθετε τα πάντα για την ταινία και κερδίστε προσκλήσεις

*Διαβάστε για το J.A.C.E. με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ, κι ακούστε το υπέροχο τραγούδι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη από την ταινία με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

*Δείτε το 1ο απόσπασμα που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά για σας και το εκρηκτικό trailer με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

***ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο facebook στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο profile Tassos Theodoropoulos, στο twitter ως klarinabourana ή στο terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης