ΑΠΟΨΕΙΣ

Γυμνή φωτογραφία αλήθειας

Γυμνή φωτογραφία αλήθειας

Εσύ. Ναι εσύ που το παίζεις κύριος....

Που υποστηρίζεις δημοσίως τις γυναίκες και θεωρείς ότι άνδρα σε κάνουν αυτά που έχεις εκεί κάτω. Τι κάνεις με το κινητό σου; Τι είναι αυτό που στέλνεις στους φίλους σου; Ποια είναι η γυμνή γυναίκα στην φωτογραφία; Παίρνεις μπόι τώρα; Υπερηφανεύεσαι στους κολλητούς σου , για το τι έχεις κατακτήσει; Βουνοκορφή είναι η γυναίκα ή αυτοκίνητο; Ανέβηκε ο εγωισμός σου; Πιστεύεις ότι είσαι κάτι παραπάνω ή κάτι καλύτερο;

Αδελφή έχεις; Κόρη θες να κάνεις; Την μάνα σου την αγαπάς; Φαντάζεσαι στα τριγύρω τηλέφωνα, να κυκλοφορούσε στο άλμπουμ του κάθε λιγούρη , το σώμα συγγενικού σου προσώπου γυμνό; Πως θα αισθανόμουν; Θα σου πω εγώ! Θα τον έπιανες από τον λαιμό, αν έβλεπες την αδελφή σου κλειδωμένη στο σπίτι , με πρησμένα μάτια από το κλάμα. Και σε τι έφταιξε η κοπέλα που αγάπησε και εμπιστεύτηκε ένα τίποτα! Που να ήξερε πόσο λίγος είναι ο έρωτας της.

Μια σχέση αποτελείται από δυο άτομα. Μετά τα δύο, δεν ονομάζεται πλέον δεσμός αλλά πάρτυ. Η μαγεία του ζευγαριού, κρύβεται σε αυτά που ποτέ δεν έμαθε τρίτος, που ποτέ δεν πόσταραν στα σόσιαλ μίντια. Δεν είχαν την ανάγκη. Οι όμορφες στιγμές , μένουν όμορφες όταν τις αισθάνεσαι με τον αγαπημένος σου και τις κρατάς για εσάς. Αν θες να στείλεις γυμνές φωτογραφίες στους φίλους σου, πήγαινε στον καθρέφτη, κατέβασε τα παντελόνια σου και πάτα «αποστολή».

Ο σεβασμός, είναι η βάση της πολυκατοικίας. Το πρόσφατο περιστατικό της Θεσσαλονίκης, όπου κάποιος άνδρας έστειλε φωτογραφίες της συντρόφου του , με στόχο να της κάνει κακό όταν εκείνη τον χώρισε, με εξόργισε. Το καλύτερο της ιστορίας, είναι πως η γυναίκα απομακρύνθηκε, επειδή ανακάλυψε ότι ο συγκεκριμένος, ήταν 15 χρόνια παντρεμένος με ένα παιδί. Κι όμως ήθελε να την εκδικηθεί. Να βγει από πάνω. Πόσο δύσκολο τελικά οι άνθρωποι να παραδεχτούν τα λάθη τους, να σκύψουν το κεφάλι και να πουν συγνώμη. Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και τον...!

Αυτά γίνονται, όταν οι άνθρωποι δεν έχουν όρια. Νομίζουν πως μπορούν ανεξέλεγκτα να παίζουν με τους ανθρώπους. Όχι! Είναι καλό να μάθουμε να αγαπάμε εκείνους που μας λατρεύουν , να τους προστατεύουμε, να είμαστε ξεκάθαροι μαζί τους και κυρίως να τους σεβόμαστε. Επίσης, πριν πράξουμε , ας δούμε τον εαυτό μας στην θέση του άλλου.

«Μην κάνεις ότι δεν θες να σου κάνουν», μας έλεγαν στον σχολείο. Γιατί αγόρι μου μάγκα δεν σε κάνει να κοιμάσαι με μια ωραία γυναίκα, μάγκα σε κάνει να της συμπεριφέρεσαι σωστά!