ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Βόμβα»: Χωρίζουν Γιώργος Παπανδρέου και Άντα - «Κούκλα η νέα σύντροφός του»

«Βόμβα»: Χωρίζουν Γιώργος Παπανδρέου και Άντα - «Κούκλα η νέα σύντροφός του»

Οι σχέσεις του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέουμε την επί 26 χρόνια σύζυγό του επανέρχονται στο προσκήνιο έπειτα από δημοσίευμα της Espresso που τους θέλει να έχουν πάρει την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, παρά τις προσπάθειες που έχουν κάνει συγγενείς και φίλοι ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Γιώργος Παπανδρέου στις γιορτές προτίμησε να είναι με τα αδέλφια του.

Συνέφαγε με συγγενείς του στη Δροσιά τα Χριστούγεννα και στη Νέα Ερυθραία την Πρωτοχρονιά. Και από τα δύο τραπέζια έλειπε η Άντα Παπανδρέου.

Η τελευταία επίσημη, κοινή τους εμφάνιση ήταν το περασμένο Πάσχα στην Κρήτη. Λίγο καιρό νωρίτερα, κι ενώ δημοσιεύματα έκαναν λόγο για χωρισμό, από την πλευρά Παπανδρέου με μια λιτή ανακοίνωση τα δημοσιεύματα είχαν διαψευστεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα, παρά τις γέφυρες που προσπαθούν να ρίξουν μεταξύ τους συγγενικά του πρόσωπα όλα δείχνουν ότι Γιώργος και Άντα Παπανδρέου βρίσκονται πλέον ένα βήμα πριν το διαζύγιο.

Όπως τονίζει η εφημερίδα, «οργιάζουν οι φήμες ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου».

Ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας το δημοσίευμα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ανέφερε ότι, σύμφωνα με το δικό του ρεπορτάζ, ο κ. Παπανδρέου «τα έχει με μία πάρα πολύ ωραία. Μου έχουν πει ότι αν δεις αυτήν που βγαίνει τώρα ο Γιώργος θα πάθεις σοκ! Θα σου πέσει το σαγόνι».

Σχετικές ειδήσεις