ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Bολές» Κωνσταντοπούλου: Νεομνημονιακοί και παλαιομνημονιακοί διαγωνίζονται στον ψευδοπατριωτισμό

«Bολές» Κωνσταντοπούλου: Νεομνημονιακοί και παλαιομνημονιακοί διαγωνίζονται στον ψευδοπατριωτισμό

Για «διαγωνισμό ψευδοπατριωτισμού» και «άκομψα προσχήματα καθυστερημένης "ηρωικής εξόδου" ή "διεύρυνσης κυβερνητικής πλειοψηφίας" στη βάση της κοινωνικής μειοψηφίας», κάνει λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε αλλεπάλληλες αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου έγραψε στο twitter:

«Πατρίδα σημαίνει λαός, πολιτισμός, δημοκρατία, ανεξαρτησία, λαϊκή και εθνική κυριαρχία, σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα και το Σύνταγμα.

Πατρίδα μας είναι η χώρα μας, αλλά και η Ευρώπη και ολόκληρος ο κόσμος, όπου όλοι οι άνθρωποι και οι λαοί δικαιούνται να ζουν με αξιοπρέπεια.

Την πατρίδα προδίδουν όσοι ενδίδουν σε Μνημόνια, παραδίδουν λαό, δημοκρατία, δημόσια περιουσία και εκδίδονται σε ευρωγραφειοκρατία, ολιγαρχία.

Νεομνημονιακοί της Κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα κ σία και παλαιομνημονιακοί ΝΔ, ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι ας μην διαγκωνίζονται διαγωνιζόμενοι σε ψευδοπατριωτισμό.

Ας μην αναζητούν άκομψα προσχήματα καθυστερημένης "ηρωικής εξόδου" ή "διεύρυνσης κυβερνητικής πλειοψηφίας" στη βάση της κοινωνικής μειοψηφίας.

Γιατί όλοι τους, ανεξαιρέτως, παρέδωσαν γη και ύδωρ στους δανειστές, κατέλυσαν τη δημοκρατία, περιήγαγαν πατρίδα και λαό στην πιο δεινή θέση.

Πατρίδα μας, το Σύνταγμα αυτής της χώρας, με κορμό τη λαϊκή κυριαρχία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, το Σύνταγμα που εσείς καταλύσατε Αλέξη Τσίπρα.

Πατρίδα μας, το άρθρο 120 του Συντάγματος, που η τήρησή του επαφίεται στον πατριωτισμό μας. Πατρίδα μας, η αντίσταση στην κατάλυσή του».