BOMBER

Αλλάζει μωρέ ο Τούρκος;

Αλλάζει μωρέ ο Τούρκος;

Οργή με την προκλητική συμπεριφορά Τουρκοκυπρίου στο μοναστήρι του Αποστόλου Ανδρέα, στην Κύπρο.

Τελικά άμα είσαι… Τούρκος στην συμπεριφορά και στον χαρακτήρα, αυτό δεν αλλάζει με τίποτα… Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η προκλητική και ασεβής συμπεριφορά ενός Τουρκοκύπριου μέσα στο μοναστήρι του Αποστόλου Ανδρέα, στα Κατεχόμενα.

Ο Μεχμέτ Ερόλ Μουβελί, όπως φαίνεται και σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό, πλησιάζει τον ιερέα Ελληνοκύπριο εφημέριο και αρχίζει να λέει ισλαμική προσευχή. Στο βίντεο διακρίνεται μάλιστα ο Τουρκοκύπριος να πλησιάζει τον πατέρα Ζαχαρία την ώρα που έσβηνε τα κεριά και να αρχίζει να λέει την ισλαμική προσευχή.

Ενοχλημένος ο εφημέριος, ακούγεται να του λέει «άντε άξιππα (γρήγορα) ρε και σβήνουμε κεριά δαμέ (εδώ)», ενώ στη συνέχεια του γύρισε την πλάτη χωρίς να του δώσει άλλη σημασία. Ο συγκεκριμένος τύπος μάλιστα ανέβασε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βίντεο συγκέντρωσε εκατοντάδες οργισμένα σχόλια με τους χρήστες να κάνουν λόγο για ασέβεια μέσα σε χώρο της ορθοδοξίας αλλά και προς τον ίδιο τον ιερέα. Αναγκάστηκε λόγω της κατακραυγής να το κατεβάσει και μέσα από νέα ανάρτηση έλεγε κάτι ασυναρτησίες ότι… δεν είχε… κακή πρόθεση και δεν είχε φανταστεί ότι θα προκαλέσει τόσες αντιδράσεις. Οι παλιοί ξέρετε τι λέγανε; Ο Τούρκος τη φιλία την έχει στο γόνατο. Μόλις σηκωθεί, πέφτει...

Σχετικές ειδήσεις