ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ο μικρομεγαλισμός είναι πρόβλημα...

Ο μικρομεγαλισμός είναι πρόβλημα...

Ο Γιάνης με ένα «ν» πάσχει κι αυτός από μικρομεγαλισμό, όπως και η Γεννηματά που νομίζει ότι έχει ποσοστά 40%.

Ο Τσίπρας στην ΔΕΘ είπε ξεκάθαρα ότι το 30% των όσων λέει ο Βαρουφάκης είναι μυθοπλασία και αυτό το ξέρουν άπαντες! Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο επικεφαλής του ΜεΡΑ 25 κλήθηκε να απαντήσει στα σχόλια που έκανε χθες ο Αλ. Τσίπρας απ’ το βήμα της ΔΕΘ, όπου ανέφερε πως το.. 30% αποτελεί μυθοπλασία, το 30% τη στρεβλή εικόνα που έχει ο κ. Βαρουφάκης για τα γεγονότα και άλλο ένα 30% πραγματικά γεγονότα.

«Ας αφήσουμε τους χαρακτηρισμούς» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βαρουφάκης που αρχικά δήλωσε ότι του κάνει «εντύπωση» πως ο Αλ. Τσίπρας διάβασε το βιβλίο. Απαντώντας, λοιπόν, επί των σχολίων για μυθοπλασία είπε πως στο βιβλίο αναφέρεται συγκεκριμένα και ότι τα βάζει σε εισαγωγικά.

«Σε ποια παράγραφο είπα κάτι που δεν είπατε;», τόνισε καλώντας έτσι όσους τον κατηγορούν για μυθοπλασία να αναφερθούν στα συγκεκριμένα αποσπάσματα. Ενδιαφέρουσα βέβαια ήταν και η χαλαρή απάντηση που έδωσε στο ερώτημα αν θα έβλεπε την ταινία του Γαβρά μαζί με τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη. Ναι, θα την έβλεπα, είπε με άνεση ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Βάζει δηλαδή τον εαυτό του δίπλα στον Μητσοτάκη και στον Τσίπρα, σε δυο αρχηγούς κομμάτων εξουσίας. Θα μου πείτε: «τώρα το πήρες χαμπάρι ότι ο Γιάνης πάσχει από πολιτικό ναρκισσισμό;». Όχι, είναι γνωστά αυτά τα πράγματα.

Ο Βαρουφάκης ήταν ακριβώς έτσι και πριν τον κάνει υπουργό ο Τσίπρας. Ένας τύπος που κινείται μεταξύ θεωρητικής οικονομίας και υποκριτικής. Κάτι σαν αυτό τον πρύτανη που έπαιζε και στο θέατρο. Θα έχουμε κι άλλα γλέντια με τον τύπο αυτό…

ΥΓ: Θυμίζω ότι αντίστοιχο μικρομεγαλισμό είχαν και ο Λεβέντης και ο Σταύρακας ο Θεοδωράκης... Θου κύριε...