ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ψάξε - ψάξε δεν θα τους βρεις…

Ψάξε - ψάξε δεν θα τους βρεις…

Χαμό και εκατοντάδες σχόλια έχει προκαλέσει στο Διαδίκτυο η αγγελία που εξέδωσε το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Το κόμμα του Πάνου Καμμένου φαίνεται πως δυσκολεύεται να βρει υποψηφίους και για το λόγο αυτό απηύθυνε πρόσκληση μέσω διαδικτύου σε όσους ενδιαφέρονται να κατέβουν στις κάλπες της 26ης Μαΐου.

Διευκρινίζεται ότι η σχετική πρόσκληση απευθύνεται σε νέους και νέες υποψηφίους, κυρίως άνεργους με ευρωπαϊκές σπουδές, που συμφωνούν με την ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝΕΛ και είναι διατεθειμένοι να γυρίσουν όλη την Ελλάδα, ώστε να εκπροσωπήσουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Ευρωβουλή.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ:

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι αλήθεια πως στους ΑΝ.ΕΛ. δυσκολεύονται πολύ για να ολοκληρώσουν το ψηφοδέλτιο.

Φαίνεται πως η συμπόρευση του Πάνου Καμμένου με τον Αλέξη Τσίπρα και οι χειρισμοί του σε ορισμένα θέματα, όπως η ψήφιση του μνημονίου, έχει αναγκάσει τους πολίτες να του γυρίσουν την πλάτη.

Άλλωστε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τις δημοσκοπικές έρευνες, όπου τα ποσοστά που καταγράφει το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ. είναι απογοητευτικά.

Ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος πάντως δηλώνει διατεθειμένος να παλέψει μέχρι τέλους και δεν πρόκειται να αφήσει το κόμμα του να καταρρεύσει.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ρωμανός: Ένα βήμα πριν την αποφυλάκισή του - Η κρίσιμη απόφαση του Αρείου Πάγου