ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Yamaha: 60 χρόνια ζωής

Yamaha: 60 χρόνια ζωής

Η ιστορία της Yamaha είναι γεμάτη από χρονιές ορόσημα και το 2015 δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση. Η χρονιά σηματοδοτεί μία πολύ ξεχωριστή τιμή για την ιστορία της Yamaha, γιορτάζοντας 60 χρόνια ζωής της μεγάλης εμβληματικής μάρκας στο χώρο της μοτοσυκλέτας.

Από το πρώτο αγώνα στο Mount Fuji το 1955 μέχρι την απίστευτη μονομαχία μεταξύ του Valentino Rossi και του Jorge Lorenzo , που οδήγησε την αγωνιστική ομάδα Movistar Yamaha στο πέμπτο «Triple Crown» στο MotoGP, η Yamaha ήταν πάντα στη καρδιά του μοτοσυκλετιστικού κόσμου.

Κοιτάζοντας στο αγωνιστικό παρελθόν της, μπορείτε να βρειτε αμέτρητα σύμβολα. Από τα απίστευτα κατορθώματα του Phil Read και του Giacomo Agostini στο Grand Prix, μέχρι τον θρυλικό Kenny Roberts, του οποίου η εκρηκτική flat track μοτοσυκλέτα TZ750 συζητιέται ακόμα με δέος. Η διάσημη κίτρινη-μαύρη διχρωμία του Kenny Roberts συνεχίζει να επανέρχεται στις στιγμές ορόσημο της Yamaha, χρησιμοποιούμενη από τον Colin Edwards και τον Valentino Rossi για την επέτειο 50 χρόνων της Yamaha και ξαναεμφανιζόμενη δέκα χρόνια μετά για τα 60 χρόνια, με ναυαρχίδα ένα πανέμορφο κιτρινόμαυρο YZR-M1 με οδηγό τον Rossi στο διάσημο φεστιβαλ Goodwood Festival of Speed το 2015.

Δεν είναι μόνο οι πίστες που η Yamaha συνεχίζει αδιάλειπτα να πρωταγωνιστεί, είναι η εξέλιξη και η ανάπτυξη μοτοσυκλετών που δε σταματά ποτέ να κινείται προς το μέλλον, προσφέροντας μεγαλύτερες επιλογές και συναισθήματα σε αυτούς που οδηγούν, μία δήλωση που μπορεί να φανεί στη σημερινή Sport Heritage σειρά.

Γιορτάζοντας την 60η επέτειο με στυλ και φέρνοντας μία «King Kenny» αίσθηση στην σειρά Sport Heritage, το XSR900, XSR700, VMAX, XJR1300, XJR1300 Racer, XV950 Racer και SR400 θα είναι διαθέσιμα στον εμβληματικό Κίτρινο και Μαύρο χρωματισμό της Yamaha του Kenny Roberts ( Yamaha USA). Είναι μία σπάνια ευκαιρία να απολαύσετε την πραγματική κληρονομιά της αγωνιστικής Yamaha με τις καλύτερες διαθέσιμες τεχνολογίες του σήμερα.

Σχετικές ειδήσεις