ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτό είναι το πιο αργό Hyundai που έχει κατασκευαστεί ποτέ

Αυτό είναι το πιο αργό Hyundai που έχει κατασκευαστεί ποτέ

Δεν έχει κινητήρα, ούτε καν πεντάλ, η κίνησή του εξαρτάται από τη βαρύτητα και μόνο και η εμφάνισή του δείχνει εντυπωσιακή

Του Γιάννη Σκουφή

Τα soapboxes είναι συνήθως πρόχειρες ιδιο- κατασκευές με τέσσερις ρόδες και ένα τιμόνι με τις οποίες μικρά ή και μεγάλα παιδιά κατεβαίνουν μια πλαγιά προσπαθώντας καταρχήν να φτάσουν στο τέρμα και στη συνέχεια αυτό να γίνει όσο πιο γρήγορα είναι εφικτό. Μάλιστα σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, με προεξέχουσα τη Μεγάλη Βρετανία γίνονται αγώνες με αυτά τα αυτοκινητάκια, που έχουν αγωνία, σασπένς και βεβαίως απρόοπτα.

Το ενδιαφέρον είναι πως κάποιες αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως η Aston Martin, έχουν κατασκευάσει δικά τους soapboxes, ενώ τώρα και η Hyundai παρουσιάζει καταρχήν μια teaser εικόνα του δικού της. Που δείχνει πως θα έχει εντυπωσιακή εμφάνιση, με πολλές και έντονες γωνίες και ακμές, η οποία πιστώνεται στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Σχεδιασμού της Κορεάτικης εταιρεία που έχει έδρα στη Γερμανία.

Σύμφωνα με τους Κορεάτες, οι οποίοι λένε πως υπάρχουν κοινά με το πρωτότυπο 45, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία σχεδιασμού και εξέλιξής του το soapbοx με τα σήματα της Hyundai θα πωλείται κανονικά στην Ευρώπη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρίση Ελλάδας - Τουρκίας: Αποκαλύψεις από Μπορέλ - Καρενμπάουερ! Δεν κατάλαβαν το ανοιχτό μικρόφωνο