ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με το Subaru αυτό μπορεί κανείς να νοιώσει Ken Block!

Με το Subaru αυτό μπορεί κανείς να νοιώσει Ken Block!

To WRX STI που βλέπετε θα πουληθεί σίγουρα ακριβά, μιας και ανήκε στο διάσημο Αμερικανό οδηγό αγώνων και κυρίως σόουμαν.

Του Γιάννη Σκουφή

Ο πασίγνωστος Ken Block είχε σημειώσει το Μάρτιο του 2006 την πρώτη του νίκη σε πρωτάθλημα ράλι, ενώ την ίδια χρονιά είχε ολοκληρώσει το Rally America στην 2η θέση της γενικής κατάταξης με αυτό εδώ το Subaru WRX STI. Και παρόλο που πρόκειται για μοντέλο του 2002 έχουν γίνει οι κατάλληλες μετατροπές ώστε το εμπρός του μέρος να διαθέτει την εμφάνιση της επόμενης γενιάς.

Φυσικά έχει διατηρηθεί και το μαύρο χρώμα με τα χαρακτηριστικά «φωσφοριζέ» αυτοκόλλητα της Monster Energy και έτσι είναι οπτικά ακριβώς όπως ήταν όταν μαζί του o Block είχε κάνει ένα απίστευτο άλμα διανύοντας 52 μέτρα στον αέρα, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Χάρη στο ρεκόρ αυτό αλλά και χάρη στο Subaru ο 53χρονος πλέον σόουμαν και επαγγελματίας οδηγός έγινε διάσημος σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας στη συνέχεια μοναδικό θέαμα μέσα από την σειρά Gymkhana και με το κοντέρ στο YouTube να γράφει εκατομμύρια προβολές.

Το Subaru WRX STI λοιπόν, που έχει γράψει την δική του ιστορία στα χέρια του Ken Block, πωλείται μέσω της Walls Motor Sport και μέχρι τώρα οι προσφορές έχουν φτάσει τις 53.000 δολάρια. Η καταληκτική ημερομηνία είναι η 3η Μαρτίου, οπότε έχετε χρόνο μπροστά σας για να το σκεφτείτε και αν το αποφασίσετε να νιώσετε και εσείς λίγο σαν τον Ken Block.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.