ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ένα απίστευτο ρολόι στα χρώματα της Aston Martin

Ένα απίστευτο ρολόι στα χρώματα της Aston Martin

H αγωνιστική ομάδα της Aston Martin στην Formula 1 έχει δείξει πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο με μπροστάρη τον φοβερό Fernando Alonso. Ακόμη και στην ηλικία των 41 ετών!

Του Γιάννη Σκουφή

Αυτό το Σαββατοκύριακο ο θίασος της F1 παραμένει στην Μέση Ανατολή για το GP της Σαουδικής Αραβίας. Εκεί αναμένεται να δούμε την Red Bull ως φαβορί με την Ferrari να ελπίζει σε κάτι καλύτερο και την Aston Martin να κοντράρεται στα ίσα με την Mercedes.

Το χαρακτηριστικό πράσινο είναι το επίσημο χρώμα των μονοθεσίων και σε αυτό το British Racing Green προσφέρεται και ένας συλλεκτικός και πανάκριβος χρονογράφος σε συνεργασία με την Girard-Perregaux.

Το G-P Laureato Green Ceramic Aston Martin Edition, όπως το έχει ονομάσει η ελβετική ωρολογοποιία, είναι ένα εντυπωσιακό όσο και πανάκριβο ρολόι καθώς η τιμή του κυμαίνεται περίπου στις 20.000 ευρώ.

Ένα μεγάλο μέρος της τιμής δικαιολογείται από τα 28 μικρά διαμαντάκια που υπάρχουν στην επιφάνεια του καντράν με το ντεγκραντέ πράσινο που εναλλάσσεται με το σκούρο περίγραμμα.

Ο μηχανισμός του έχει αυτονομία 54 ωρών και η κάσα των 42 χιλιοστών προσφέρει αδιάβροχη λειτουργία σε βάθος έως 100 μέτρα. Το πανέμορφο αυτό ρολόι της δημοφιλέστερης σειράς Laureato διατίθεται και σε μικρότερο μέγεθος με κάσα 38 χιλιοστών. Ιδανικό για το γυναικείο καρπό.

Ωστόσο, θα πρέπει να ξέρετε πως τα 42άρια και 38άρια ρολόγια υπάρχουν διαθέσιμα σε μόλις 388 και 188 τεμάχια, αντίστοιχα. Οπότε, καλό είναι να βιαστείτε…