ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Rallycross: Τα καινούργια χρώματα του Ken Block

Rallycross: Τα καινούργια χρώματα του Ken Block

Προερχόμενος από την καλύτερη σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross, ο Ken Block αλλάζει χρώματα και γραφικά στο Fiesta και βάζει όριο για το 2015 ο σημείο που τον εμπνέει: Τον Ουρανό.

Ο δημιουργός των Gymkhana videos πέτυχε δύο νίκες πέρυσι στο Rallycross στους αγώνες της Σάρλοτ και του Λας Βέγκας (στην Γενική Κατάταξη ) ενώ έχει το ρεκόρ της χρονιάς για νίκες σε σκέλη (30).

Φέτος, o Ken Block θέλει να περάσει σε νέο επίπεδο και να κάνει το απόλυτο ρεκόρ κερδίζοντας όλα τα σκέλη της χρονιάς με μία νέα εμφάνιση στο αυτοκίνητό του.

Το νούμερο 43 Hoonigan Racing Division Ford Fiesta ST επιστρέφει στο GRC με ανανεωμένη εμφάνιση. Αυτή τη φορά έχει σαν βασικό χρώμα το μπλε του... διαστήματος σε συνδυασμό με το μωβ (cosmic cyan and purple) αντικαθιστώντας το μαύρο και άσπρο (black and white 8-bit) zebra print του 2014. Προτεραιότητά του οδηγού, θα είναι η κατάκτηση του τίτλου.

«Το 2014 ήταν η καλύτερη χρονιά μου ως οδηγός αγώνων και για αυτό το λόγο η τα χρώματα του Fiesta θα τα θυμάμαι ευχάριστα», δήλωσε ο Block στα social media και πρόσθεσε: «Όμως, ένα νέο έτος ισοδυναμεί με νέα χρώματα.»

Το 2015 η σεζόν του Rallycross θα περιλαμβάνει 12 αγώνες. Ξεκινώντας από την Τάμπα της Φλόριντα στις 31 Μαΐου οι διοργανώσεις αυτές θα έχουν πρωταγωνιστές τα μεγαλύτερα αστέρια του μηχανοκίνητου αθλητισμού: Tanner Foust, Scott Speed, Bucky Lasek, και τον πρωταθλητή Joni Wiman.

Σχετικές ειδήσεις