ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παν.Πρωτάθλημα 4x4: Συναγωνισμός και θέαμα στο 2ο Trial Ρεθύμνου (photos)

Παν.Πρωτάθλημα 4x4: Συναγωνισμός και θέαμα στο 2ο Trial Ρεθύμνου (photos)

Με νικητές τους Τσουλακίδη (Κατηγορία Κ1), Τσουρλάκη ( Κατηγορία Κ2) και Κοκκίνη (Κατηγορία Κ3) έγινε το 2ο Trial Ρεθύμνου.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα Πευκάκια Προφήτη Ηλία Ρεθύμνου, το 2ο Trial 4X4 που διοργάνωσε για φέτος ο Μηχανοκίνητος Αθλητικός Ρεθεμνιώτικος Σύλλογος (Μ.Α.Ρ.Σ.).

Το αγωνιστικό γεγονός που προσέλκυσε πολλούς θεατές και 11 εκκινούντες, ο συναγωνισμός ήταν έντονος και το θέαμα μοναδικό, αφού η θέα της περιοχής συνδυάζονταν ιδανικά με τις προσπάθειες των αγωνιζόμενων.

Όσον αφορά στα αποτελέσματα, στην Κατηγορία Κ1 νικητής αναδείχθηκε ο Μηνάς Τσουλακίδης (Suzuki Samurai), που τερμάτισε εμπρός από τους Κωνσταντίνο Πανταγιά (Toyota Land Cruiser), Δημήτρη Προβιά (Jeep Wrangler) και Κωνσταντίνο Βουλουμπασάκη (Suzuki Samurai).

Στην Κατηγορία Κ2 επικράτησε ο Βαγγέλης Τσουρλάκης (Suzuki Jimny), με τους Γιώργο Λιουδιάκη (Suzuki Samurai) και τον πρωτοεμφανιζόμενο Γιάννη Πεντάρη (Suzuki Samurai), να ακολουθούν.

Τέλος, στην Κατηγορία Κ3 ο Δημήτρης Κοκκίνης (Jeep Wrangler) πήρε τη νίκη, ακολουθούμενος από τους Μανώλη Ψιστάκη (Ιδιοκατασκευή), Γιώργο Διαμαντή (Ιδιοκατασκευή) και Δημήτρη Στεφανίδη (Suzuki Samurai).

Φωτογραφίες: ProFilm