ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τα Moto Gp είπαν «αντίο» στον Σιμονσέλι

Τα Moto Gp είπαν «αντίο» στον Σιμονσέλι

Το τελευταίο αντίο στον Μάρκο Σιμονσέλι, ο οποίος πριν από δύο εβδομάδες άφησε την τελευταία του ζωή σε δυστύχημα στην πίστα της Σεπάνγκ, είπαν τα Moto Gp.

Σε ένα έντονο συναισθηματικά κλίμα, οι οδηγοί και των τριών κατηγοριών, μπήκαν στην πίστα Ricardo Tormo της Valencia πραγματοποιώντας ένα γύρο προς τιμήν του Supersic. Πολλοί αναβάτες φορούσαν την μπλούζα με το νούμερο 58 (Το φορούσε ο Supersic), ενώ ο κολλητός του φίλος, Βαλεντίνο Ρόσι ο οποίος είχε συμμετοχή στο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή στον Σιμονσέλι, κρατούσε και μια σημαία με το νούμερό του.

Επικεφαλής ήταν ο οδηγός της Honda, Κέβιν Σβαρτζ που πιλόταρε την RC212V που οδηγούσε ο Μάρκο... Στον πύργο ελέγχου της πίστας αναρτήθηκε ένα τεράστιο πανό που απεικόνιζε τον αδικοχαμένο Ιταλό.

10568407
10568405
10568408

Με την ολοκλήρωση του γύρου, όλοι οι άνθρωποι του paddock, μαζί με τους οδηγούς πήγαν στη γραμμή εκκίνησης και παρακολούθησαν το άναμα των βεγγαλικών που είναι έθιμο στη Valencia και σήμερα έγινε προς τιμής του Supersic. Το κλίμα ήταν αρκετά φορτισμένο, ενώ στο τέλος όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

10569539
10569684