ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Nissan Destination Frontier είναι έτοιμο για περιπέτεια

Το Nissan Destination Frontier είναι έτοιμο για περιπέτεια

Αν είστε έτοιμοι για κάμπινγκ αλλά δεν ξέρετε με τι να πάτε, τότε αυτό το Nissan θα μπορούσε να σας δώσει άμεσα την λύση!

Του Γιάννη Σκουφή

Για τους λάτρεις της υπαίθρου και όσους αρέσκονται στα χόμπι και στα σπορ δεν υπάρχει καταλληλότερο όχημα από ένα μεγάλο «αγροτικό». Ξέρετε, τα γνωστά πικάπ που στην Αμερική είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και έχουν εδώ και δεκαετίες και το ρόλο του οχήματος ελευθέρου χρόνου. Και γιατί όχι αφού πέρα από το ότι μπορούν να σύρουν τρέιλερ με βάρκες, μοτοσικλέτες ή τζετ-σκι, στην καρότσα τους χωρά ο απαραίτητος εξοπλισμός για κάθε είδους δραστηριότητα.

Χαρακτηριστικό είναι το Nissan Frontier του φωτογραφιών μας, ένα μεσαίου μεγέθους πικάπ σαν το γνωστό Navara, που μοιάζει το απόλυτο όχημα για κατασκήνωση. Στην καρότσα του υπάρχει όλο το πακέτο για κάμπινγκ ενώ διαθέτει και την κατάλληλη βάση για να στηθεί η σκηνή. Ψηλά από το έδαφος και μακριά από απρόσκλητους επισκέπτες (φίδια, αράχνες, ποντίκια κ.α.).

To Nissan Destination Frontier δεν είναι ένα μοντέλο παραγωγής αλλά αποτελεί μια one-off δημιουργία (με την ονομασία Crew Cab SV 4x4 Midnight Edition), με την Nissan Αμερικής να ανακοινώνει πως προσφέρει όλα τον επιπλέον εξοπλισμό μαζί με το Frontier στην τιμή των 40.000 δολαρίων.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Σχετικές ειδήσεις