Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Απίστευτο! Έβαλε το κλειδί ενός Tesla μέσα στο χέρι της

Newsbomb

Μία ειδική στα λογισμικά είχε την ιδέα να «τσιπάρει» πάνω της το κλειδί του ολοκαίνουργιου της Model 3!

Του Γιάννη Σκουφή

Τα συστήματα keyless που επιτρέπουν το ξεκλείδωμα και την εκκίνηση του κινητήρα χωρίς τη χρήση κλασικού κλειδιού τα γνωρίζετε. Μέσα σε αυτά τα κλειδιά λοιπόν υπάρχει ένα τσιπάκι που ανταλλάσσει ασύρματα κωδικούς με το αυτοκίνητο έτσι ώστε να επιτρέπεται το ξεκλείδωμα με το που ο χρήστης πλησιάζει και ακουμπά την λαβή της πόρτας και η εκκίνηση του κινητήρα όταν πιέσει το σχετικό μπουτόν.

Μία biohacker με το προσωνύμιο Amie DD προφανώς θα ξεχνούσε συνεχώς την κάρτα- κλειδί του νέου της Tesla ή απλά να της την έδωσε να κάνει κάτι που θα γινόταν viral στο διαδίκτυο. Είχε λοιπόν τη φαεινή ιδέα να αφαιρέσει το τσιπ από την κάρτα και να το ενσωματώσει στο δεξί της χέρι!

Τα παρακάτω βίντεο έχουν ένα σχετικό ενδιαφέρον, καθώς δείχνουν πως η εξπέρ στα ηλεκτρονικά αφαίρεσε με την βοήθεια ασετόν το τσιπάκι από την κάρτα. Αν αντέχετε το αίμα τότε συνεχίστε και δείτε και τον τρόπο με τον οποίο το ενσωμάτωσε στο χέρι της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Η ίδια λέει πως δεν πονάει περισσότερο απ’ ότι ένα «τσιπάρισμα» σε ένα κατοικίδιο. Τώρα πως το γνωρίζει αυτό είναι να απορεί κανείς. Πάντως δεν θα μας προκαλούσε έκπληξη αν ο Musk έχει ήδη επικοινωνήσει μαζί της για να της προσφέρει εργασία για την τολμηρή και πρωτότυπη ιδέα της.