Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Γιατί το Μαρανέλο σηκώθηκε μέρα μεσημέρι στο πόδι; (video)

Newsbomb

Μα επειδή ο Charles Leclerc πήρε το κόκκινο μονοθέσιο της Ferrari και είπε να κάνει μερικές βόλτες μέσα στον πόλη!

Του Γιάννη Σκουφή

Η Ιταλία ήταν η πρώτη χώρα που χτυπήθηκε βαριά από την πανδημία του κορωνοϊού και βύθισε την καθημερινότητα των Ιταλών στο ναδίρ. Για τους Ιταλούς το ποδόσφαιρο, η μόδα και φυσικά ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι έννοιες που περιλαμβάνονται στην εθνική τους υπερηφάνεια.

Και για αυτό η Scuderia Ferrari, που είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια αγωνιστική ομάδα, προχώρησε σε μία κίνηση τόνωσης της ψυχολογίας όλων των Ιταλών. Αυτό που έκανε ήταν να παραχωρήσει στον Charles Leclerc μία SF100 για να κάνει μερικές βόλτες στους δρόμους του Μαρανέλο και να γιορτάσει ηχηρά την επιστροφή στην κανονικότητα.

Κοντά στους τέσσερις μήνες μετά τις χειμερινές δοκιμές ο Leclerc ξεκίνησε από το ιστορικό εργοστάσιο της ομάδας περνώντας από την ίδια πύλη όπου πριν από 73 χρόνια είχε περάσει το πρώτο μονοθέσιο του Enzo Ferrari.

Η διαδρομή περιλάμβανε ένα σύντομο περάσμα από το σημείο όπου τα τελευταία πέντε χρόνια συναρμολογούνται τα μονοθέσια της Scuderia \ και φυσικά από το Μουσείου του Μαρανέλο όπου μπορεί κανείς να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο και στην απίστευτη ιστορία της Ferrari στους αγώνες και όχι μόνο. Ο τερματισμός δεν θα μπορούσε να είναι στην πίστα του Φιοράνο.

Αφιερώστε μερικά λεπτά από το χρόνο σας και απολαύστε στο παρακάτω βίντεο την «προθέρμανση» του Leclerc μιας και το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου επιτέλους αρχίζει το πρωτάθλημα της Formula 1 από την Αυστρία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.