Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πόσο χρόνο χρειάστηκε για να παρκάρει ένα Toyota Aygo;

Newsbomb

Ο πρωταγωνιστής του βίντεο μας χαρίζει μερικά επικά λεπτά καθώς δυσκολεύεται να παρκάρει ένα μικρό αυτοκίνητα σε μια θέση που χωρά μέχρι και φορτηγό.

Του Γιάννη Σκουφή

Για μερικούς το παρκάρισμα είναι απλά μια τυπική, βαρετή διαδικασία. Για κάποιους άλλους όμως είναι ένας πραγματικός μπελάς που τους κάνει τη ζωή δύσκολη. Ειδικά όταν χρειάζεται να αναζητήσουν μια θέση στάθμευσης και στη συνέχεια να χρειαστεί να παρκάρουν γρήγορα υπό την πίεση άλλων οδηγών. Όσο περισσότερη βιασύνη υπάρχει τόσο πιο αγχωτική είναι η όλη διαδικασία.

Πάντως, στο βίντεο που ακολουθεί και καταγράφηκε πρόσφατα σε μια περιοχή του Λονδίνου δεν υπάρχει τίποτα το αγχωτικό. Παρόλα αυτά η οδηγός ενός Aygo δυσκολεύτηκε πάρα πολύ για να παρκάρει το μήκους περίπου 3,50 μέτρων αυτοκίνητό της σε ένα χώρο κοντά στα 7,0 μέτρα.

Πόσο δυσκολεύτηκε; Αν δείτε το βίντεο που είναι σε fast forward θα διαπιστώσετε πως σε περίπου 7+ λεπτά η οδηγός του Aygo πραγματοποίησε 31 ελιγμούς μέχρι να τα καταφέρει.

Φυσικά, η προσπάθεια της έγινε viral στο διαδίκτυο και στα social media με τα σχόλια να είναι ανάμεικτα. Μερικά καυστικά, κάποια άλλα ενθαρρυντικά μιας και η οδηγός δεν το έβαλε κάτω μέχρι να τα καταφέρει. Κάτι είναι και αυτό…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Βίντεο ντοκουμέντο! Πυροσβεστικό εγκλωβίζεται στις φλόγες – Δείτε τι κάνουν