Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Γιατί η Google υποστηρίζει τα ηλεκτρικά πατίνια;

Newsbomb

Μετά την πανδημία όλος ο κόσμος είναι διαφορετικός. Ειδικότερα στον εργασιακό τομέα εκατομμύρια υπάλληλοι έχουν… γλυκαθεί από την εξ αποστάσεως εργασία και δεν θέλουν να επιστρέψουν στο γραφείο.

Του Γιάννη Σκουφή

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η πανδημία έχει ανατρέψει και αλλάξει ριζικά τα δεδομένα γύρω από την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής μας. Εκατομμύρια υπάλληλοι σε όλο τον κόσμο υποχρεώθηκαν να δουλεύουν από το σπίτι, κάτι που στην αρχή έμοιαζε σαν μια βαρετή εξορία από το γραφείο.

Ωστόσο, παρατηρήθηκε κάτι εντυπωσιακό: Όταν η πανδημία άρχισε να καταλαγιάζει πολλοί εργαζόμενοι γλυκάθηκαν από την άνεση και την ευκολία της εργασίας από το σπίτι τους και εξακολουθούν να μην θέλουν να επιστρέψουν στο χώρο εργασίας τους.

Για αυτό το λόγο πολλές εταιρείες -μικρές και μεγάλες- που θέλουν να αποφύγουν τυχόν σύγκρουση με τους υπαλλήλους τους, αλλά και να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην ροή της παραγωγικότητα τους, προσφέρουν ευέλικτα ωράρια με στόχο την σταδιακή ένταξη των στελεχών τους σε κανονικούς ρυθμούς.

Πρόσφατα, η Google, ο κολοσσός της τεχνολογίας και η εταιρεία με τα μεγαλύτερα κέρδη, ανακοίνωσε πως οι υπάλληλοι της σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ θα πρέπει να ξεκινήσουν να επιστρέφουν στο γραφείο τους από αυτό το μήνα. Και για να τους δώσει ένα επιπλέον κίνητρο τους προσφέρει δωρεάν μηνιαίες συνδρομές με ηλεκτρικά πατίνια της Unagi.

Προφανώς, αυτή η παροχή να αποτελέσει ένα κίνητρο ώστε ένας υπάλληλος να «ξεκολλήσει» από το σπίτι του και να επιστρέψει στο γραφείο. Ειδάλλως, κάτι μας λέει πως θα υπάρξουν πιο δραστικοί τρόποι…