Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ένα Samsung σε στυλ Cybertruck

Newsbomb

Το «αγροτικό» της Tesla έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για διάφορα προϊόντα. Μέχρι και για ένα… Cybersamsung με τιμή περίπου 8.000 ευρώ!

Του Γιάννη Σκουφή

Στο χώρο των κορυφαίων smartphones η εξατομίκευση είναι πολύ σημαντική. Διότι υπάρχουν πολλοί που δεν θέλουν το δικό τους τηλέφωνο να μοιάζει με κάποιο άλλο.

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα για μία εταιρεία ονόματι Caviar, με έδρα το Ντουμπάι, η οποία εξειδικεύεται στην εξατομίκευση φορητών συσκευών. Και ένα από τα πιο πρόσφατα δείγματα της είναι το Cybersamsung, ένα επανασχεδιασμένο εξωτερικά S24 Ultra που το εξωτερικό του μέρος μας παραπέμπει ευθέως στο pickup της Tesla.

Όπως μπορείτε να δείτε η επιφάνεια του πίσω μέρους μοιάζει με το χαρακτηριστικό αμάξωμα από ανοξείδωτο χάλυβα που έχει και το Cybertruck. Χαμηλότερα υπάρχει μία έντονη γωνία που θυμίζει το προφίλ του παρμπρίζ του Tesla.

Δεν γνωρίζουμε πόσο πρακτικό είναι κάτι τέτοιο, αλλά ο σχεδιαστής δικαιολογεί την έμπνευσή του λέγοντας πως μπορεί να χρησιμεύσει ως σημείο στήριξης π.χ. για μια βιντεοκλήση.

Ωστόσο, κάθε τι ξεχωριστό και πολυτελές είναι και ακριβό. Έτσι, η Caviar ζητά περίπου 8.000 ευρώ για το Cybersamsung. Μία αξιοσημείωτη λεπτομέρεια είναι πως δεν πρόκειται για θήκη αλλά για μία πλήρη τροποποίηση αντικαθιστώντας το πίσω μέρος με ένα εξ ολοκλήρου νέο που το διαφοροποιεί από οποιοδήποτε άλλο smartphone στην αγορά.

Φανταστείτε μία περίπτωση ανάλογη της Mansory ή της Manhart που βελτιώνουν διάφορα supercars και πολυτελή SUV για να τα πουλήσουν πολλές φορές ακόμα και δύο φορές πάνω από την εργοστασιακή τους αξία.