Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ντέρμπι το λέτε εσείς…»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά το τέλος του…

Σεισμός ΤΩΡΑ στο Αιγίνιο - Αισθητός και στη Θεσσαλονίκη (pics)

Σεισμός Τώρα: Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4…

Εδώ Πολυτεχνείο: Το 1973 είχαν κάτι να πουν... Σήμερα τίποτα με μπόλικο καθόλου

Επέτειος Πολυτεχνείου: Τώρα που ολοκληρώθηκε η επέτειος στη…

Επέτειος Πολυτεχνείου: 751.215 αναγνώστες ενημερώθηκαν από το Newsbomb.gr

Tο Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018, στην επέτειο…

Black Friday από… Δευτέρα: Τα καταστήματα ξεκίνησαν τις μεγάλες προσφορές

Black Friday - Όλες οι ειδήσεις: Αρκετές…

Η συνταγή της ημέρας: Φασολάκια λαδερά

Η συνταγή της ημέρας: Φασολάκια λαδερά

#tsoulotip: Προσωπικά προτιμώ να ρίχνω 2 κ.σ. φρέσκο ελαιόλαδο κατά το σερβίρισμα. Έτσι δίνουμε έξτρα αρώματα και φυσικά αρκετά πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.

ΥΛΙΚΑ
800 γρ. Φασολάκια (έτοιμα κατεψυγμένα ή 1 κιλό περίπου ακαθάριστα)

400 ml Νερό, ζεστό

200 γρ. Ντομάτα, στον τρίφτη

100 ml Ελαιόλαδο

2 Πατάτες, μέτριες κομμένες σε μεγάλα καρέ

1 Καρότο, κομμένο σε ροδέλες

1 Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 Ζωμό λαχανικών (σε μορφή gel)

1 κ.γ. Πελτέ ντομάτας

1/2 κ.γ. Ζάχαρη

Μαϊντανό

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com