FUN TIME

Κορονοϊός: 5χρονο κοριτσάκι στέλνει γράμμα στον ηλικιωμένο γείτονά του και γίνεται viral

Κορονοϊός: 5χρονο κοριτσάκι στέλνει γράμμα στον ηλικιωμένο γείτονά του και γίνεται viral
pixabay.com

Η χειρονομία της μικρής Kirah κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκινεί.

Ο κορονοϊός μαστίζει την υφήλιο και έχει φέρει αλλαγές στην καθημερινότητα όλων. Το «social distancing», δηλαδή η κοινωνική αποστασιοποίηση ή απομόνωση, είναι κομμάτι της νέας πραγματικότητας που βιώνουμε, περιστατικά όμως όπως αυτό με πρωταγωνίστρια την πεντάχρονη Kirah, αποδεικνύουν ότι παρά τον εγκλεισμό στο σπίτι, ο κορονοϊός μας έχει φέρει όλους πιο κοντά.

Το νεαρό κορίτσι, γνωρίζοντας την επικινδυνότητα του ιού για τους ηλικιωμένους, ανησύχησε για τον 93χρονο γείτονά του, τον οποίο μέχρι πρότινος δεν γνώριζε καν. Λόγω των μέτρων, η μικρή Kirah δεν μπορούσε φυσικά να τον δει από κοντά και έτσι αποφάσισε να του στείλει ένα γράμμα και μία ζωγραφιά για να του δώσει δύναμη.

«Γεια σας, το όνομά μου είναι Kirah. Είμαι πέντε χρονών και πρέπει να μείνω στο σπίτι εξαιτίας του κορονοϊού. Σας στέλνω γιατί απλά ήθελα να βεβαιωθώ ότι είστε καλά. Έχω ζωγραφίσει για εσάς ένα ουράνιο τόξο για να σας υπενθυμίσω ότι δεν είστε μόνος. Σας παρακαλώ γράψτε μου και εσείς εάν μπορείτε.

Η γειτόνισσά σας στο διαμέρισμα Νο9»

gramma-5xronou-koritsiou-ston-geitona-tis.jpg
Πηγή φωτογραφίας: Twitter @hey_im_ginger

Το γράμμα της πεντάχρονης Kirah δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η εγγονή του 93χρονου Ron, Louisa May, σχολιάζοντας:

«Ο παππούς μου είναι 93 ετών και βρίσκεται φυσικά σε απομόνωση στο σπίτι. Είναι όμως πολύ καλά στην υγεία του και πρόσφατα έλαβε το πιο όμορφο γράμμα από την 5χρονη γειτόνισσά του. Σας παρακαλώ διαβάστε το, θα σας κάνει να χαμογελάσετε.»

Η Louisa Ann δημοσίευσε και την απάντηση του ηλικιωμένου Ron, η οποία ήταν εξίσου συγκινητική.

«Γεια σου Kirah,

Χάρηκα πολύ με το γράμμα και το ενδιαφέρον σου και με χαρά σου λέω ότι μέχρι στιγμής, είμαι καλά. Όπως και εσύ, έτσι και εγώ είμαι κλεισμένος στο σπίτι και ήταν πολύ όμορφο που μου έστειλες αυτό το γράμμα και ενδιαφέρεσαι για μένα. Το όνομά μου είναι Ron και είμαι 93 ετών. Είμαι ο πρώτος άνθρωπος που μετακόμισε στο Crescent το 1955 και από τότε, μένω εδώ.

Η κατάσταση με τον κορονοϊό είναι πολύ δύσκολη και πρέπει όλοι μας να βάλουμε τα δυνατά μας για να τον νικήσουμε και να βγούμε από όλο αυτό υγιής και δυνατοί. Η ζωγραφιά σου με το ουράνιο τόξο είναι υπέροχη και θα την βάλω στο παράθυρό μου για να μπορούν να τη δουν όλοι. Για ακόμη μία φορά, θέλω να σε ευχαριστήσω που μου έγραψες και ελπίζω σύντομα να μπορείς να βγεις από το σπίτι.»

gramma-5xronou-koritsiou-ston-geitona-tis2.jpg
Πηγή φωτογραφίας: Twitter @hey_im_ginger

Το παραπάνω tweet συγκέντρωσε πάνω από 140.000 likes και 25.000 σχόλια και μέσα σε λίγες ημέρες η γλυκιά αυτή χειρονομία του πεντάχρονου κοριτσιού, έκανε το γύρο του διαδικτύου.