FUN TIME

Αυτός ο πεντάχρονος είναι ο νεότερος DJ στον κόσμο και κάνει θραύση

Αυτός ο πεντάχρονος είναι ο νεότερος DJ στον κόσμο και κάνει θραύση
kids.guinnessworldrecords.com

Έχει παίξει μουσική σε κοινό 7.000 ατόμων και έχει κερδίσει μία θέση στο βιβλίο Γκίνες.

Ο Archie Norbury, aka DJ Archie, είναι πέντε χρονών και έναν χρόνο πριν, μπήκε στο βιβλίο Γκίνες ως ο νεότερος DJ στον κόσμο. To πεντάχρονο αγόρι γεννήθηκε στο Ντουμπάι και τα τελευταία χρόνια ζει με την οικογένειά του στο Χονγκ Κονγκ. Εκεί, έπαιξε μουσική στο νυχτερινό κλαμπ «Bangalow» παρουσία 7.000 ατόμων, βάζοντας για μία ώρα χορευτικά τραγούδια της επιλογής του. Η συγκεκριμένη εμφάνιση τον έκανε γνωστό στο διαδίκτυο και του χάρισε τον παραπάνω τίτλο.

Στον χώρο της μουσικής τον μύησε ο μπαμπάς του, John, ο οποίος είναι επίσης DJ. Οι γονείς του ανακάλυψαν το ταλέντο του, όταν σε ηλικία μόλις δύο ετών άρχισε να πειραματίζεται με τις κονσόλες και τα μηχανήματα του μπαμπά του. Τρία χρόνια μετά, το αγοράκι έχει γίνει expert και συναγωνίζεται επαγγελματίες πολύ μεγαλύτερους σε ηλικία.

Σύμφωνα με το kids.huinessworldrecords.com, ο Archie δηλώνει ότι λατρεύει να μαθαίνει πράγματα σχετικά με τη μουσική και καινούρια κόλπα από τον μπαμπά του. Δίνει το «παρών» σε μεγάλα μουσικά φεστιβάλ και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη συνεργαστεί με σπουδαίους DJs .

Ο πεντάχρονος έχει αποκτήσει θαυμαστές σε όλον τον κόσμο και μάλιστα έχει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram με σχεδόν 30.000 ακολούθους. Εκεί ανεβάζει βίντεο από τις πρόβες του, φωτογραφίες από live και συνεργασίες και όλα δείχνουν πως στο μέλλον θα έχει μία λαμπρή καριέρα.