FUN TIME

Ανατριχιαστικό βίντεο: Τι είχε προβλέψει η τυφλή «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» για Ευρώπη και Brexit!

Ανατριχιαστικό βίντεο: Τι είχε προβλέψει η τυφλή «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» για Ευρώπη και Brexit!

Ανατριχίλα προκαλούν οι προβλέψεις της Baba Vanga, η οποία είναι ευρύτερα γνωστή και ως «Νοστράδαμος των Βαλκανίων».

Η τυφλή Βουλγάρα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών το 1996, όχι μόνο είχε προειδοποιήσει τον κόσμο για την επίθεση στους «Δίδυμους Πύργους» στις 9/11 του 2001, την τρομακτική άνοδο του ISIS και το φονικό τσουνάμι στην Ινδονησία το 2004, αλλά είχε προβλέψει και την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Έτσι τουλάχιστον ερμήνευσαν την πεποίθησή της ότι «η Ευρώπη θα πάψει να υπάρχει όπως την ξέρουμε μέχρι το τέλος του 2016», ενώ «θα μετατραπεί σε μία έρημο χωρίς ζωή»!!!

Baba Vanga

Η Baba πιστεύεται ότι είχε παραφυσικές ικανότητες, αλλά και χιλιάδες πιστούς οπαδούς κυρίως στη Ρωσία, καθώς το 85% των προβλέψεών της έχει ήδη επιβεβαιωθεί!

Δεν είναι έτσι λίγοι αυτοί που περιμένουν ήδη «έναν μεγάλο μουσουλμανικό πόλεμο», όπως είχε προβλέψει, μαζί φυσικά με την «εισβολή εξτρεμιστών μουσουλμάνων στην Ευρώπη, την Αραβική Άνοιξη του 2010 και τις συγκρούσεις στη Συρία», των οποίων τις επιπτώσεις βιώνει ήδη η ήπειρός μας…

Η «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» είχε μάλιστα κάνει λόγο και για χημικό πόλεμο των μουσουλμάνων εναντίον της Ευρώπης»!

Όπως ωστόσο συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, οι επικριτές της ισχυρίζονται ότι οι προφητείες της έχουν παραλλαχθεί προκειμένου να φαίνονται αληθινές.

Σύμφωνα με μία από αυτές, το 1989, είχε κάνει χαρακτηριστικά λόγο για «Τρόμο, τρόμο. Ο Αμερικανός αδελφός θα πέσει μετά από επίθεση ατσάλινων πουλιών. Οι λύκοι θα ουρλιάζουν πίσω από ένα θάμνο και αθώο αίμα θα αναβλύζει»

Λίγα χρόνια μετά, το 2001, όλος ο πλανήτης έγινε μάρτυρας των επιθέσεων στους «Δίδυμους Πύργους» της Νέας Υόρκης, στην οποία έχασαν τη ζωή τους 2.996 άτομα, ενώ περίπου 6.000 ακόμη τραυματίστηκαν.

Τέλος, σύμφωνα με την Baba, η Ευρώπη θα μετατραπεί σε ένα ισλαμικό χαλιφάτο μέχρι το 2043, ο κομμουνισμός θα επιστρέψει μέχρι το 2076, ενώ το 3005 θα γίνει πόλεμος στον Άρη.

Αισιόδοξο… μήνυμα για τον πλανήτη, η πρόβλεψή της για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1994 στην Αμερική, στον οποίο θα έπαιζαν δύο ομάδες από «Β». Πέτυχε τη μία, καθώς η Βραζιλία επικράτησε της Ιταλίας 3-2 στα πέναλτι…

Σχετικές ειδήσεις