FUN TIME

«Πρόσεχε, πίσω σου βρίσκεται ένα φάντασμα»: Η βόλτα στο κάστρο δεν τους βγήκε σε καλό!

«Πρόσεχε, πίσω σου βρίσκεται ένα φάντασμα»: Η βόλτα στο κάστρο δεν τους βγήκε σε καλό!
Πάντα να κοιτάς πίσω σου όταν ποζάρεις!

Τη λαχτάρα της ζωής του πήρε ένα ζευγάρι από το Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους σε ένα ιστορικό κάστρο, το οποίο, όπως φάνηκε από τη φωτογραφία, ήταν... στοιχειωμένο! 

Η 43χρονη Helen Wakeman και ο 33χρονος John Dargan αποφάσισαν να κάνουν μία βόλτα στο Κάστρο Dudley που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς είχαν ακούσει ιστορίες για περίεργα συμβάντα.

Όλα κύλησαν ομαλά, με το ζευγάρι να απολαμβάνει το κάστρο, με κάποια απογοήτευση, αλλά και να βγάζει τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Όταν όμως, μετά από αρκετές ημέρες, ο 33χρονος και 43χρονη, έβλεπαν τις φωτογραφίες από εκείνη την ευχάριστη εξόρμησή τους, παρατήρησαν κάτι πολύ περίεργο. Σε μία από τις λήψεις, στο βάθος εμφανίζεται η μορφή ενός καλόγερου.

Μιλώντας στη Mirror η 43χρονη Helen, θυμάται ότι ήταν μόνοι τους τη στιγμή της λήψης και δεν είχαν παρατηρήσει την παρουσία κάποιου άλλου επισκέπτη.

Μάλιστα, ένας ξεναγός του κάστρου, τους είχε περιγράψει ότι στο συγκεκριμένο σημείο, στο παρελθόν οι καλόγεροι συνήθιζαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά για προσευχηθούν.

Το ζευγάρι αν και όταν ανακάλυψε την μορφή, τα έχασε εντελώς, νιώθει πολύ ευτυχισμένο γι' αυτή την συνάντηση.

Το Dudley κάστρο χτίστηκε το 1071 και είναι γνωστό στους λάτρεις της μεταφυσικής για τις... περίεργες οντότητες που κάνουν βόλτα στο εσωτερικό του.

Σχετικές ειδήσεις