Είναι «φτυστός» ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και το εκμεταλλεύεται! 

Πρόκειται για έναν 58χρονο άνδρα από το Λονγκ Μπιτς, ο οποίος έχει μετατραπεί σε διασημότητα του διαδικτύου, λόγω των βίντεο που ανεβάζει κατά καιρούς, στα οποία υποδύεται τον Αμερικανό μεγιστάνα με μεγάλη επιτυχία.

Ο Νεοϋορκέζος οικοδόμος Τόμας Μάντι πέρα από την ολόιδια εμφάνιση –με το μαλλί, την πληθωρική παρουσία και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του να είναι «αντιγραφή» του Τραμπ- μιμείται στην εντέλεια τον τρόπο έκφρασης, ομιλίας, αλλά και τις κινήσεις του Τραμπ.

Τα βίντεο που ανεβάζει γίνονται viral ταχύτατα, με το τελευταίο, στο οποίο εκφωνεί ένα λόγο ως… άλλος Τραμπ, να έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,1 εκατομμύρια views μέσα σε δέκα μέρες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Μάντι ξεκίνησε να μιμείται τον Τραμπ από το 2015, όταν ο τελευταίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία. Το τελευταίο κλιπ, όμως, το οποίο τραβήχτηκε πριν από δέκα μέρες, όταν έκανε ένα διάλειμμα από τη δουλειά του και ήθελε να διασκεδάσει τους συναδέλφους του, ήταν από ότι φαίνεται και το πιο πετυχημένο μέχρι στιγμής.