GOSSIP

Δύσκολες ώρες για την Σάσα Μπάστα - Αγωνία για την τραγουδίστρια

Δύσκολες ώρες για την Σάσα Μπάστα - Αγωνία για την τραγουδίστρια

Έχει χάσει τον ύπνο της η τραγουδίστρια...

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στη νέα Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου με νεκρούς δύο άντρες 55 και 34 ετών και τρεις τραυματίες μεταξύ των οποίων και ο ετεροθαλής αδελφός της Σάσας Μπάστα, Δημήτρης.

Ο 39χρονος, που είναι παλιός γνώριμος των Αρχών, καθώς στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για ληστείες και απάτες, φέρεται να είναι εκείνος που κρατούσε το τιμόνι του μοιραίου οχήματος που προκάλεσε το τροχαίο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ο Δημήτρης Μπάστας έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο άρχισε να χτυπά ανεξέλεγκτο το στηθαίο προτού συγκρουστεί μετωπικά με το διερχόμενο αυτοκίνητο των δύο άτυχων ανδρών, που βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

Στο πλευρό του ο 39χρονος είχε φιλικό του πρόσωπο που καθόταν στη θέση του συνοδηγού και τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων έπεσε πάνω τους και ένα τρίτο, με οδηγό μια 33χρονη η οποία επίσης νοσηλεύεται.

Το αμαρτωλό παρελθόν του Δημήτρη Μπάστα είχε σταθεί και η αιτία για τις κακές σχέσεις με την ετεροθαλή αδερφή του, Σάσα. Η ίδια μάλιστα μετά τη σύλληψή του το 2017 είχε δηλώσει πως τον έχει δει μόνο μια φορά στη ζωή της και δεν έχει σχέσεις μαζί του, ενώ παράλληλα είχε ευχηθεί «ο Θεός να τον βοηθήσει να μπει στον σωστό δρόμο».

Την άνοιξη του 2017 οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής είχαν περάσει χειροπέδες στον 37χρονο τότε Δημήτρη Μπάστα για ληστείες και απάτες, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης. Ο ίδιος φέρεται ότι είχε αποδώσει τις πράξεις του στον… έρωτα για Ρωσίδα καλλονή, στην οποία ήθελε να προσφέρει τη… μεγάλη ζωή.

Πηγή: Εφημερίδα «Εspresso»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Πέθανε η σχεδιάστρια μόδας Σοφία Κοκοσαλάκη (pics&vids)

Τραγωδία: Αγοράκι 2,5 ετών πνίγηκε από φαγητό σε παιδικό σταθμό